REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
24.4° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Alertă! Poliștii din România nu vor păzi deținuții de Crăciun și Revelion

Alertă! Poliștii din România nu vor păzi deținuții de Crăciun și Revelion

Mariana MURAT 14 decembrie 2023 | 11:31 2275

Este alertă în România, în urma ultimului mesaj transmis de oamenii legii. Polițiștii din penitenciare nu vor păzi deținuții de Crăciun și Revelion. Iată care este motivul pentru care a fost luată această decizie înainte de sărbătorile de iarnă din acest an.

Alerta! Polistii din Romania nu vor pazi detinutii de Craciun si RevelionImagine ilustrativă

Românii se tem de ultimul anunț făcut de autoritățile din țara noastră. Oamenii legii au anunțat că nu vor păzi deținuții de Crăciun și Revelion. Mai mult decât atât, începând de astăzi, polițiștii refuză să mai facă procedurile de primire a infractorilor, în timp ce deținuții nu vor mai primi vizite.

Polițiștii de penitenciare strigă: Păzim România de tâlhari, dar ne cerem scuze românilor că nu îi putem păzi de hoții din Guvern. Joi, 14.12.2023, polițiștii de penitenciare refuză să mai intre în serviciu, iar în zilele care urmează vor refuza să mai primească infractori, să acorde vizite deținuților, iar de Crăciun și de Revelion vor lăsa pușcăriile nepăzite. Sindicatele din penitenciare cer deblocarea legii salarizării unitare, deblocarea normelor de echipare și de hrană, dar și eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat.

Guvernul României a reușit “performanța” de promite majorarea cu doar 100 de lei a salariilor polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare, pentru a susține sutele de mii de sinecuri, corupția și iresponsabilitatea în cheltuirea banilor publici, în timp ce somnorosul șef al statului se lăfăie într-un lux supărător de extravagant, plătit de un prim-ministru fomist de putere și cu vocație de președinte de țară.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) consideră că lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională afectează calitatea serviciilor oferite cetățenilor de aceste instituții fundamentale ale statului, făcându-le neatractive, spre bucuria infractorilor care ușor, ușor pun stăpânire pe România.”, arată un comunicat al FSANP, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezultatul firesc al gandirii poporului roman cu fetish de ocna si canal. Mai mult de jumatate pot ispashi acasa, pe banii lor, pe paza lor, cu bratara la picior. Fara Facultate si Specializare. Nu esti cuminte acasa, te ducem pe santiere. Multi gardieni sunt inutili. Pot fi inlocuiti de bratara cu pricina.
5
0
M****@
1
0
Bai GAINA U. Vezi ca nu mai te primește la nici un ghișeu de p***t ce ești !
4
1
JMECHERII NU FAC PUȘCĂRII!
3
1
sa le dea drumul, sa participe si detinutii la petrecerile de Anul Nou, ca si ei sunt oameni.
6
2
Ducetiva draaaacului,de bugetari ampuuutiti la cariera de piatra daca nu va convine salariile de nababi.Nu v ar fi rusine,parintii mei au muncit 35 de ani an anvatamant si nu are salariu unui mucos de caraliu, de 25 35 de ani si iesiti si la 48 de ani la pensie.Hooooooooo,golanilor.
10
15
Bine ca iesiti cu pensie plina,mai devreme cu vreo 20 de ani
9
10
Ar cam fii cazul pentru o revolutie adevarata. Ce ziceti, repetam 89, fara victime colaterale? Incepem de pe 21, din Constanta, ca e mai aproape de Bucuresti :)
8
6
Mai bandiți decât bandiți care ii păzesc.
12
6
Ăsta de face el declarații pe ici-colo nu are treaba cu deținuții, el e lătrau și lingău de meserie
7
2
Pai in primul rand va dau voua in cap ca va stiu din camere... Daca aveti curaj dati-le drumul pe strazi . lumea stie ca voi gardienii le duceti mobile, mancare, inclusiv alcool si droguri si faceyi bani negrii cu ei...
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699