REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă! Rusia bombardează masiv Kievul

Alertă! Rusia bombardează masiv Kievul

Victor ROTARU 25 martie 2024 | 11:09 4986

Sunt din nou bombardamente la Kiev, relatează presa locală din Ucraina, după ce zilele trecute rușii au bombardat Kievul, fiind rănite mai multe persoane în urma raidului aerian. Acum, exploziile au fost auzite în jurul orei 10:30, totul pe fondul unor alerte de raid aerian.

Alerta! Rusia bombardeaza masiv Kievul

Rusia a bombardat din nou capitala Ucrainei, relatează presa locală, acolo unde se precizează faptul că fumul se ridică în unele zone din oraș. „Explozii în capitală. De urgență la adăpost!” a scris primarul oraşului Kiev, Vitali Kliciko, pe Telegram.

Alerta! Rusia bombardeaza masiv Kievul

Fragmente de rachete rusești au deteriorat o clădire rezidențială din cartierul Pechersk din Kiev, relatează administrația militară regională a orașului. Potrivit datelor preliminare, Rusia a atacat capitala cu rachete Onik sau Zircon lansate din Crimeea. 

Într-o postare pe rețeaua socială X, ambasadorul Statelor Unite în Ucraina, Bridget Brink, a declarat: „În această dimineață, Rusia atacă Ucraina cu rachete hipersonice. Explozii puternice la Kiev. Ucraina are nevoie de ajutorul nostru acum. Nu există nici un moment de pierdut.”

Noul atac are loc în condiţiile în care Moscova a trecut prin tragedia atentatului de vineri de la o sală de concerte, soldat cu 137 de morţi, pentru care organizaţia Stat Islamic şi-a asumat răspunderea, dar pe care Kremlinul, care a promis răzbunare, încearcă să-l pună pe seama Ucrainei. De asemenea, atacul cu rachete asupra capitalei ucrainene are loc după ce forțele ucrainene au reușit o nouă lovitură spectaculoasă asupra flotei ruse din Crimeea.

 

Video:

Video:

Un alt atac a avut loc pe 21 martie

Mai multe explozii au fost auzite joi, 21 martie, în centrul capitalei Kiev după o alertă aeriană de rachete şi drone lansate de Rusia. Cel puțin 13 persoane au fost rănite în atac, printre ele fiind și un copil. Forțele aeriene au raportat că forțele ruse au lansat rachete balistice Kinjal asupra Kievului. De asemenea, armata a avertizat asupra amenințărilor cu rachete în toată țara, scrie Kiev Independent. În jur de zece explozii puternice s-au auzit începând cu ora 05:00 (03:00 GMT), precum şi tiruri ale apărării antiaeriene. 

Ucrainenii spun că apărarea antiaeriană a doborât toate cele 31 de rachete lansate asupra Kievului. Totuși resturile care au căzut peste cartiere au rănit 13 oameni, între care și o fetiță de 11 ani.   Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a scris într-un mesaj pe Telegram că resturi de rachete au căzut în anumite cartiere ale capitalei, în special asupra unei "clădiri rezidenţiale", menţionând că sunt şi "maşini în flăcări".

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te ia groaza sa vezi atati rusofili cretini. Plecati in Rusia daca va sunt asa de dragi porcii de rusi.
1
0
24 de ani de cind americanii "au pus ordine" in fosta IUGOSLAVIE... citi morti? Pagube materiale?
6
103
FOR RUSIA
5
60
Cu rușii lui
61
6
Ma uit la postarile de mai jos si ma minunez cati dobitoci rusofili spalati pe creer sunt in romanica S-aveti parte de pretenii rusi
62
5
Atotștiutori pe aici, dar p****i facuti gramada
9
0
De unde stii tu ma rusofilule ca e Ucraina in spatele atacului de te bati asa cu pumnu.n piept? Te.a platit cineva oare?Si mai scri si cu Caps ca asa te faci mai bine citit....hai sictir sau pe limba ta davai ceas
104
11
Când îl foate odată în kkwr pe Zeleneski asta ca neam saturat de el.
21
104
Cuplul I******s – Ciolacu a primit misiunea ca r*mânia să provoace Rusia... Sa va vad pensatilor in pas de defilare
17
104
Cateva zile.
9
8
Ce i mai pupi tu an cuur pe americani,fraieerule.Daca vin rusii peste noi Americanii astia care i lauzi tu se urca an avioane si ramai ca proostul, cu pancarda N A T O legata de gat.
33
104
I A MANCAT AN CUUR PE UKRAINIENI,CU ATENTATUL DE SAMBATA DE LA MOSKOVA.NU CUMVA EI AU PLANIFICAT TOTUL?RUSII NU SUNT PROOSTI,S AU PRINS.ACUM SUPORTA CONSECINTELE.
21
115
Dacă nu erau americanii acum erai înrolat în armată de “ top” a rusiei probabil carne de tun cu o pușcă fără gloanțe la mai mulți soldați
104
26
Daca americani nu-si bagau coada , astazi nu era razboi in ucraina si europa nu trecea prin criza . Posibil ca plandemia sa nu se fi oprit . America si europa a ajuns sa fie condusa de tacaniti
48
104
cand amerikăkanii fac fel si fel de mizerii si bagă bățu' prin gard nu e alertă? intreb si eu
41
104

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510