REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Alertă! Un alt polițist și-a pus capăt zilelor

Alertă! Un alt polițist și-a pus capăt zilelor

A.V. 9 mai 2023 | 12:54 3760

Cadavrul unui poliţist pensionar a fost găsit, marţi, într-o locuinţă din București, fiind deschisă o anchetă de către poliţişti şi procurori.

Alerta! Un alt politist si-a pus capat zilelor

”La data de 9 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 25 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 6, se află o persoană decedată”, anunţă, marţi, Poliţia Capitalei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, a mai transmis sursa citată. Surse judiciare au precizat că poliţistul de 67 de ani s-ar fi sinucis. Va fi efectuată necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce apară militarii? avem război în țară? ceea ce apărați sunt interesele altora în războaiele duse de amerikăkani. Și un patriot adevărat care-și servește tara mai da dovadă și de simțul măsurii și se mulțumește și cu puțin, când vede ca-n jurul lui majoritatea se zbate la limita sărăciei, asta este a-ți servi țara, nu a te ghiftui cu pensii și salarii peste măsură, căci majoritatea dintre voi cei cu pensii speciale va reangajați tot la stat, evident pe pile și va cumulați pensia cu salariul, cum este asta posibil Intr-o r*mânie in care majoritatea tinerilor nu-și găsesc loc de munca și sunt forțați a-și părăsi patria că să vă faceți voi pipota mare
4
0
Si va mai zic ceva sa intelegeti ( macar sa latrati cu folos) pensiile militarilor indiferent de steuctura nu le-au facut ei...pensiile onor magistratilor si le-au facu ei ca erau cu legea in mana...sa zic si de parlamentari? Specialii nu sunt aia de va apara curul sun aia care il f*t Clar?
3
3
Pensia militară ( pensie de serviciu) nu e pensie specială. Pe fiecare ,,fluturasi" de salariu sa zic asa mai neaoș se regasesc contributiile oprite.Inclusiv misiunile externe/diurne, sporuri sunt taxate si impozitate.Specialii sa ii cautati in alta parte,aia care limiteaza accesul liber a omului la justitie( ca de aia va place cu beculete) si care gireaza si protejeaza ce primiti zi de zi ,adica multa M..UE
6
4
Domnilor de la"replica"sa stiti ca este o diferenta intre politist si fost politist,sau poate gagiu era unul dintre acei pensionari reangajati in cadrul M.A.I.si atunci titlul este corect,poate dasta sa si omorat,caci a trebuit sa renunte la pensie sau salariu si decat sa faca asha ceva sa sinucis.
2
5
Avea pensia prea mare si n-a mai suportat asta.
3
3
Specialii analfabeți promovați la apelul bocancilor...Exemplu un subofițer MApN vrea sa ne demonstreze că are atâta carte adică vre o 20 de ani de școală.Are pusă grădiniță și cursul de prim ajutor...la c***t cu el!
6
4
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
4
7
niciodata n-am avut ceva impotriva celor care au luat examenele pe drept si au ajuns pe anume posturi pe merit si pe foarte multa munca, dar TOTI, ABSOLUT TOTI cei care sunt in varful piramidei sunt NOUA NOMENCLATURA ajunsa pe posturi prin pile, relatii, manarii sau cumpararea dregatoriei. Ei servesc patria ? sau patria ii serveste pe ei? de fapt ei se autoservesc, isi fac pensii speciale, salarii speciale si cate si mai cate privilegii, tara asta este mumă doar pentru unii..........
11
3
Stii de ce au unii beneficii speciale? Pentru ca trebuie sa fii special ca sa poti lua examenele care se dau pentru a deveni magistrat politist militar. Dar nu ma astept ca niste ordinari sa inteleaga restrictiile pe care le accepta acesti speciali pentru a servi patria statul legea.
4
11
de ce unii au pensii speciale? insusi cuvantul SPECIAL ii deosebeste de ceilalti prin ce? au merite deosebite? ce aport in plus au adus societietatii? un stat roman corect ar trebui sa acorde pensiile pe contributivitate, fara sa creeze o clasa de privilegiati imbuibati peste masura
8
5
Karma . A luat destul de la gura copiilor nostri cu pensia nesimtita
10
11
Pensia prea mare…Si eu care speram ca e vorba de colonelul Barbulescu,de la CT…
9
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016