REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.1° Constanța Mar., 27 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6834
29.1° Constanța Marți, 27 August 2024 Anul XX Nr. 6834
 

Alertă: Un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova

Alertă: Un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova

Virgil STOIAN 27 august 2024 | 13:07 1339

Un deținut a evadat din Penitenciarul București-Rahova. Polițiștii sunt pe urmele lui și solicită ajutorul populației pentru identificarea acestuia.

Alerta: Un detinut a evadat din Penitenciarul Rahova

Marți dimineață, în jurul orelor 10:00, deținutul Pencea Hariton Marian, în vârstă de 37 de ani, condamnat definitiv la aproape trei ani de închisoare pentru furt calificat, nu s-a prezentat la Penitenciarul București-Rahova după ce i s-a permis o ieșire de o zi. Deținutul, aflat în regim deschis, a părăsit unitatea penitenciară îmbrăcat în blugi de culoare albastru deschis și un tricou alb.

Alerta: Un detinut a evadat din Penitenciarul RahovaPencea Hariton Marian

Autoritățile au luat imediat măsuri pentru capturarea lui Pencea, fiind alertate mai multe instituții, inclusiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Orașului Bragadiru, IPJ Ialomița, precum și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. În plus, au fost mobilizate echipe de căutare formate din polițiști de penitenciare, conform unui comunicat de presă.

Cetățenii care dețin informații care ar putea conduce la identificarea sau prinderea deținutului sunt rugați să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. De asemenea, pot contacta Penitenciarul București-Rahova la numărul 0214200810 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului, subinspectorul Georgiana Ivănescu, la 0752090229.

Autoritățile fac un apel către populație pentru sprijin în găsirea și reținerea deținutului, subliniind importanța vigilenței și a cooperării în astfel de situații, potrivit gândul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate mai"Cetatzene",altfel daca o gramada de condamnatzi definitiv au fugit din tzara trecand fraudulos frontiera de stat fara sa patzeasca nimic decat evantual sa plateasca cheltuielile facute de statul Roman pentru repatrierea lor ce-o fi spus pushcariashul asta,ca nici el nu risca nimic daca numai vine inapoi la pushcarie dupa trecerea perioadei de invoire caci acum pushcariashi au mai multe drepturi decat aveau militari in termen pe timpuri si armata nu o faceau oameni pentru ca au comis vreo infractziune.
2
0
Foarte frumos, nu cauta gardienii sa-i dispere?
1
0
Credeam ca a iesit Pasaris
2
0
Modificați legea cu privire la evadare că rade Europa de noi ,evadarea este fuga din spatiu de deținere sau de sub paza nicidecum când îi dai voie sa plece acasă și nu se mai întoarce
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520