REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Alertă! Un tânăr din Bârlad, care muncea în Eforie Nord, a dispărut după ce s-a certat cu șefa lui

Alertă! Un tânăr din Bârlad, care muncea în Eforie Nord, a dispărut după ce s-a certat cu șefa lui

Mirela PASCAL 29 septembrie 2023 | 00:00 2864

Un tânăr de 25 de ani din Bârlad, care muncea pe litoral, este căutat de rude, prieteni și familie. Acesta a dispărut din Eforie Nord, după ce a plecat de la locul de muncă. Familia l-a contactat telefonic, însă nu a reușit să dea de el. Tânărul lucra la un restaurant, iar familia spune că nu a mai reușit să dea de el, după ce s-a certat cu patroana localului.

Alerta! Un tanar din Barlad, care muncea in Eforie Nord, a disparut dupa ce s-a certat cu sefa lui

La data de 25.09.2023, ora 19.20, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, cu privire la faptul că, la data de 21 septembrie 2023, Berbece Albert Constantin, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar de la locul său de muncă din stațiunea turistică Eforie Nord, județul Constanța, nu a mai revenit până în prezent la domiciliu și nici nu a contactat membrii familiei sale. Ancheta este dificilă, deoarece Albert nu a lăsat nicio explicație sau indiciu despre motivul plecării sale. La momentul dispariției, tânărul de 1.75 m, 75 kg, păr șaten și ochi căprui purta barbă, ochelari de vedere și avea o constituție atletică.

Alerta! Un tanar din Barlad, care muncea in Eforie Nord, a disparut dupa ce s-a certat cu sefa lui

Orice detaliu, cât de nesemnificativ, poate fi util pentru găsirea lui Albert. Până una alta însă, familia și autoritățile sunt în ceață și așteaptă răspunsuri.

Alerta! Un tanar din Barlad, care muncea in Eforie Nord, a disparut dupa ce s-a certat cu sefa lui

S-a certat cu patroana

Fratele meu, pe nume Berbece Constantin Albert, nu poate fi contactat de mine sau de orice alt apropiat. Acesta lucra în Eforie Nord la un restaurant. Am încercat să iau legătura cu un coleg de muncă de-al lui, acesta spunându-mi că fratele meu a părăsit incinta restaurantului la data de 15.09, în urma unui conflict cu patroana restaurantului respectiv. Ulterior, tot acest coleg mi-a transmis că el a luat legătura telefonic cu fratele meu, pe data de 21.09, acesta spunându-i doar că este bine și că nu ar avea bani să își încarce cartela. Până la momentul actual, răspunsul celor de la Poliție fiind…. «Așteptăm să fie luate măsuri de cei de la secția de poliție din orașul în care fratele tău a dispărut», respectiv Eforie Nord. Este inadmisibil ca o persoană să dispară de la locul de muncă și nimeni să nu anunțe Poliția sau să încerce să ia legătura cu familia!”, a spus sora tânărului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine stie daca tanarul din Barlad nu s-o fi cuplat cu patroana,dupa care ducea viatza buna pana intro zi cand poate a inceput s-o shantajeze pe gagica si a disparut baiatul,poate nu este asha dar daca v-a fi gasit intro zi adus de valuri mort malul mari eu nu cred ca s-a sinucis.
1
0
Matracuca de patroana,stie ea cine este,are in spate sustinere,precis nu stie despre ce este vorba! O nenorocita! Cine stie pe unde o fi copilul!
3
0
sefa poate l-a santajat emotional ....cine stie... dar ea precis stie tot
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677