REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alerte cu bombă în mai multe spitale. Managerii au primit mailuri de amenințare

Alerte cu bombă în mai multe spitale. Managerii au primit mailuri de amenințare

Andreea CONDURACHE 23 august 2023 | 12:35 880

Mai multe spitale au primit mailuri de amenințare cu bombă. Printre unitățile vizate sunt Institutul Marius Nasta și Spitalul Bagdasar Arseni. Inclusiv la Ministerul Sănătății a fost primit un mail de amenințare.

Alerte cu bomba in mai multe spitale. Managerii au primit mailuri de amenintare

În mail, scrie am depus multe bombe în spitale, vor exploda, multa lume va deceda.

Niciun spital nu a fost evacuat.

Managerul Institutului Marius Nasta a sunat la 112, în timp ce managerul de la Bagdasar Arseni a vorbit deja cu poițiștii.

Sunt foarte multe spitale care au primit astfel de amenințări, pe listă fiind Spitalul Universitar, Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul de sănătate mintală, Spitalul de Oftalmologie sau Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AUR e de vina! GEORGE SIMION si aplaudacii Moscovei, dar si huliganii anarhisti din gruparea extremista/terorista de tip "WAGNER", care este "UNITI SUB TRICOLOR", fondata de GEORGE SIMION. Vreti sa spuneti ca e doar o coincidenta, doar o teorie a conspiratiei, in raport cu recentele"CARAVANE/SPITALE MOBILE"amenajate de putinistii din AUR si aceste alerte false cu BOMBE IN SPITALE? De ce au ales fix spitalele ca tinta? Sa incline balanta spre noile "caravane medicale" ale AUR, achizitionate si amenajate din banii "DAR DE NUNTA" si din donatii de la aplaudaci care cumpara carduri AUR? Haideti sa fim seriosi! Moscova trimite bani catre firmele de constructii ale lui MARlUS DORlN LULEA (presedintele si adevaratul fondator al AUR in acte), individ care il tine pe George SIMION (MARIONETA MOSCOVEI) cu chirie la el acasa, dar i-a luat si sotie de proba (Ilinca Munteanu) la fel cum avea sotie de proba Dragnea (Irina Tanase). Sotii de proba"inchiriate"pt un mandat, doua. Apoi banii intra in AUR
11
0
Spitalele in sine sunt bombe bacteriologice,nu cred că era nevoie de mailuri trimise,asta doar sa le reaminteasca
1
0
Dati-le la toti!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510