REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Aleșii locali din Costinești sunt acuzați că au furat alimentele… inexistente de la UE

Aleșii locali din Costinești sunt acuzați că au furat alimentele… inexistente de la UE

Virgil STOIAN 17 decembrie 2022 | 00:00 2526

În ultima perioadă, în spațiul virtual au apărut mai multe acuzații la adresa administrației din Costinești. Astfel, există acuzații în privința alimentelor date de Uniunea Europeană, care nu ar fi ajuns la cei care le-ar fi meritat sau la adresa secretarei Primăriei despre care se spune, într-un mod voalat, că ar fura... nu se știe ce. Reporterii Replica au vorbit cu primarul din Costinești, Dorin Jeanu, care a răspuns acestor acuzații.

Primarul din Costinești susține că deocamdată la Costinești nu a auzit de acest proiect, singura informație fiind că un asemenea proiect s-a încheiat în 2020. ”Nu am fost niciodată implicați în chestia asta cu ajutoare de la Uniunea Europeană, cel puțin de când sunt eu primar. Eu știu că proiectul acela s-a terminat în 2020. Niciodată nu am primit informații să participăm la astfel de proiecte sau să primim astfel de ajutoare.  De când sunt eu, nu a fost desfășurat acest program. Ar fi fost păcat să nu ne implicăm să primim. Noi nu am primit și niciodată nu am fost solicitați să participăm la așa ceva sau să ne informeze. Oamenii au văzut ceva la televizor, și... noi nu am fost... o să iau legătură cu prefectura, până acum din tot ce ne-au trimis, nu erau informații”, a declarat Dorin Jeanu pentru Replica de Constanța.

Ajutoare Uniunea Europeană

În privința acuzațiilor aduse secretarei Primăriei, primarul consideră că este doar un cont fals care a făcut acele acuzații:” Acolo, din ce se aude, sunt foarte multe controverse. Nu știu de ce are contul, probabil fals, cu doamna secretară. Nu a fost niciodată implicată în furturi sau... ceva de genul Doamna Nadolu este secretar, și este din 2016, de când eram și eu consilier. Niciodată nu a fost implicată în vreun scandal, cel puțin de când sunt eu, și nici înainte de când eram eu consilier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul nu știe decât sa facă abuz de putere și sa folosească toate beneficiile pe care i le aduce postul pentru ai face favoruri lu mă’sa începând de la amenzi abuzive obligarea altor angajați ai primăriei pentru ai face lucrurile murdare … de ce nu povestește primarul de dosarul penal care este pe rol pentru abuzurile pe care le face??sa vedem ce va face când se va termina domnia lui și cum o sa iasă din toate dosarele penale și ce mizerii mai face pentru el și familia lui!!de ce nu o pune pe mă’sa consilier ca oricum lucrurile se întâmpla după cum dictează baba..nu a făcut nimic bun ne a tâmpit cu gunoiul ca a făcut pe n… in craci ce a făcut?!?! In afara ca la scumpit?? A pus copaci ca aia lipseau in stațiunea aia ..avem locuri de parcare plaje trotuare și mai rămăseseră copacii..care oricum nu a mai rămas unul in picioare…întrebarea mea este:” lu mă’ta de ce nu i-ai pus copaci?? Ca ea are nevoie de locuri de parcare nu?!?! Dar noi restul ce facem?? La ce țipa mă’ta toată vara la toată lumea sa nu scoată copacii??se plimba vorba cum ca nu ar mai candida nu nene tu ai sta leșinat pe scaunul ăla nu te vrea lumeaaaa !!stii ca te-ai face de tot rasul dacă ai candida ca ..ce crezi nici copacii de i-ai plantat nu te vor vota!!!o sa vina vremea când noi toti care am suferit din cauza ta dumitre și a familiei tale sa radem și voi sa plângeți !!!va ajunge 4 ani!! Este o vorba” dai omului putere și vei afla ce caracter are” .. sa convins lumea de tine după nici 1 an acum după 2 suntem sătui !!! Nu înțeleg cum poți fi atât de josnic nu te gândești ca după ce se termina puterea tot in costinesti vei sta?!?!cum vei da ochii cu lumea???
6
0
Votați Dorin Jeanu , că o să aveți ce a promis din păcate la campania electorală din 2020,a păstrat proiectele pentru al doilea mandat.Ajutati-l sa ia și el o pensie specială, și să facă opt ani pe cartea de munca in aceste două mandate pe care și le dorește,iar voi care-l votați să vă uitați cum își ridică omul vilă pe malul marii, trăiește bine prin concedii exotice,sora prin familia extinsă își face averea pe care a pirdut-o fugind cu amantul Cinca Dragoș, care este consilier din partea primarului PMP.Neamurile au prioritate în afaceri cu primăria când fratele este primarul comunei Costinești.Spor la furat ,știți voi mai bine care vă sunt metodele de îmbogățire peste noapte : contracte cu Polarissi Iridex, Salvamari, Concerte pe plajă,Autorizații de construcții, Autorizații de funcționare etc
6
1
Domnule primar alimentele se dau la localnici invarsnivi și cei care-au o posibilitatea foarte grea nu acasă la dumneavoastră in alte județe se dau și de sărbători și de Paște dar dumneavoastră nu faceți absolut nimic din câte observ felicitările mele sunteți un model
5
1
Se imparte faina la sora primarului 10kg de pensionar nu avem de cat 60pensionari.luati legatura cu Sogoru sau baciu repede se termina.sau va duceti la liturghie si primiti sogoru este precen cu Alina
8
1
Mulțumim frumos domnului viceprimar pentru că a făcut public acest inconvenient neplăcut din comuna Costinești tratat cu lipsă de respect față de locuitori cu posibilități minore de a-și trai coșul zilnic sub existența.Regretam faptul că nu ne puteți susține, motivul fiind tot primarul ales prin faptul că nu va atribuie sarcini legate de comună noastră și a voastră care vă bucurați la un pachet acordat din banii publici ai prostilor din taxe și impozite cu orice ocazie pe care o prindeți in cursul anului.Va gândiți doar la bună starea și fericirea voastră, ați uitat să fiți oameni pentru oameni.
5
0
Rușine să vă fie atât primarului cât și aparatul administrativ al primarului care își permite să fie nesimțit cu alegătorii din comuna Costinești care și-au pierdut orice speranță de la acești indivizi certați cu legea, incompetența și-a spus ultimul cuvânt.Primeaza hoția pentru buzunarul propriu familiei extinse și a prietenilor care l-au susținut în campania electorală mincinoasă.Asa să vă ajute Dumnezeu, după faptă și răsplată.Sa nu credeți că ați scăpat de răsplata lui Dumnezeu,doar că nu va venit rândul, așteptați cât de curând.Nimic pe lumea asta nu rămâne neplătit .
5
1
Scopu lui de cand a venit ca si primar a fost asa un vis de a lui de cand era mic si al2lea vis sa il dea afara pe unu si pe altu.unul dintre vise i sa implninit.dar la al2lea tot lucreaza cu suste manevre.aaa si a dat se reclama cu tuborg jos si pietrele de la rond.in rest 0 nimic nimic nimic.sta ca o Baba pe strazi si vb de unu si altu ce se intampla in primarie barfa cu unu vb o vorba cu altu o vorba.si el este primar.el acuma cand osa citeasca tot ce este pe aici osa zica k nu sunt votantii lui dar te asigur eu daca osa mai vi la mine la usa vreau sa vad tot ce ai promis ca faci si nu ai facut daca nu bataita cum iti place tie stii tu mai bn.nu te ai dus la nunta la ala ca aveai pulseuri si i ai dat darul sa il duc nepotu.dar nu te ai dus ca era alta culoare a partidului acolo si tu esti doar pe verde.zibileanu ce mai face in afara de nimic.iti zic eu tot nimic macar a bagat polarisu si sa luat partea zibi vladu tu lumea buna nu muritorii.si am.auzit ca ai proiecte multe dar nu ai bani eee iauzi ca si ala de la matura care este pe strada are proiecte dar ce crezi nu are bani ptr ele.asa k plimba ursoaica ca ii rugineste lantu
7
3
p****i sunt toti care au votat un analfabet, un balbâit, un incult. Toti prostii cu bani ajung sa faca politica si sa conduca tara asta. Un nesimtit care nu are pic de rusine . Nu misca un deget pt Costinesti. Or fi fost si ajutoare dar le au luat hotii care organizeaza mese festive de 8 martie. Credeti ca dau din buzunarul lor? Ganditi va bine cand votati. Uitati de pacalicii analfabeti care s au ajuns din furaciuni, pile la primari, afaceri murdare, lingai de picioare imputite, parveniti. " interlopi" de Costinesti.
7
2
Să vă fie rușine celor care vă bucurați de aceste pachete pentru care voi hoților nu dați doi lei pe oamenii nevoiași.Furati care cum puteți să nu fiți văzuți între voi mai nenorociților Ați uitat de unde ați plecat tu și soru-ta ,ai uitat că trăiai după chiria spațiilor de închiriat de pe strada foamei,ai uitat că făceai eclerele și le vindeau la magazinul lui soacra-ta ,ai uitat multe.Va veni vremea să dai cu subsemnatul pentru toate furtișagurile făcute cu soru-ta,sponsorul Gătită Lucian, consilierii tai care te susțin și apropiații de care te folosești.Vine ziua scadentei cât de curând!
7
2
Nu despre doamna secretară este vorba,ci de primar și asistența socială a primăriei Costinești.S-a generator o încurcătură între persoanele respunzatoare despre acest proiect de la uniune,ceea ce i-ar convenit și primarului pentru a devia subiectul.El nu știe nimic ,doar de afaceri personale,ale prietenilor și acoliților doar să iasă bani pentru buzunarele șmecherilor.Ne-am păcălit cu un astfel de primar mincinos și sărbătorile vin!
5
1
Pe cat esti de mare pe atat de p***t esti…
7
1
Nu mai postati pe ce se unde in costinesti este pagina controlata de Dorin primaru tuturor.daca vreti faina apelati la Alina sora.sau eclere ptr comenzi apelati la baciu 078989869
8
2
toată lume închiriaza, începi din Mangalia, statiuni vor pachete
0
3
tota lume închiriaza, de unde săraci
1
2
Votați Dorin ..Pe unde am fost și am umblat am văzut fel și fel de primari dar ca asta nici odată zici ca e din triunghiul Bermudelor venit cum sunt alți primari fura dar și face in urma lor asta fura și nu face nimic
8
1
Mai oameni buni, doamna secretar Roxana este un om deosebit cu un suflet mare, nu mai aberati ca fura, femeia asta isi da si sufletu din ea sa ajute cu ce ii sta in putiinta. Sunteti niste excroci nesimtiti cei care incercati sa ii stricati reputatia
1
12
Numai prostii cred ca pachetele vin de la Bruxell! Sunt banii prostilor platitori de taxe din Rromanicca, folosiți de pupindosistii "Schengenisti" pentru propaganda de alegeri!
7
0
A furat el faina de care se stia, dar ajutoarele care nu are lumea habar hahahahahahahaha Te umflii tu cu eclere cimpoiule cu craci
10
2
Doi ciorditori:1 Dorin, primarul tuturor si restu”.. cateii de pe langa el, scuze nu catei ca lui nu ii plac.. el ii omoara(pune sa fie omorati). El vorbeste de conturi false in loc sa vina cu argumente, esti p***t Dorine…da rau!
12
2
le a furat nasu sa le vanda la el la magazin !!!nu vedeti ce buhai sa facut !!!
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436