REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Alex Bodi, intervenție chirurgicală periculoasă!

Alex Bodi, intervenție chirurgicală periculoasă!

Replica API 15 ianuarie 2022 | 01:52 1804

După ce a petrecut de sărbători ca milionarii, Alex Bodi a mărturisit că va ajunge pe patul de spital. Fostul Biancăi Drăgușanu a recunoscut că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate de multă vreme.

Alex Bodi a mărturisit că va fi supus unei intervenţii chirurgicale la picioare. Acesta a căutat cele mai faimoase clinici private din Marea Britanie și Franța.

Alex Bodi va ajunge pe patul de spital

Afaceristul a povestit că are probleme de sănătate de ani de zile, dar starea lui s-a agravat la începutul anului 2022. Acesta a declarat că intervenția nu mai poate fi amânată.

„Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi.

Alex Bodi a povestit că a tot amânat acest moment, iar operația din trecut nu l-a salvat, ba chiar a întâmpinat și mai multe probleme.

„Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a adăugat afaceristul.

Viața tumultoasă a afaceristului

În decembrie 2021, Alex Bodi, acuzat în repetate rânduri de proxenetism, s-a întors la marea lui dragoste, Daria Radionova. Acesta a venit să o viziteze în Londra, iar motivul împăcării este unul halucinant.

Alex Bodi este acuzat de DIICOT într-un amplu dosar de proxenetism și spălare de bani, iar autoritățile l-au arestat de mai multe ori. Acesta a fost văzut la brațul multor domnișoare, Oana Marica, Ema Uta, fosta iubită a lui Philipp Plein. Afaceristul i-a spus Adio Emei Uta și s-a întors la Daria Radionova. Relația dintre cei doi este o strategie prin care amândoi câștigă financiar.

După ce s-au întâlnit în Londra, cuplul nu s-a ascuns de fanii de pe rețelele de socializare, ba chiar și-au arătat iubirea cu fiecare ocazie. Comentariile nu au încetat să apară.

“Boss ai fugit după Daria nu ai mai rezistat”, “Vă stă bine împreună, iar Daria este feminină , caldă , inteligentă și frumoasă!”, sunt câteva dintre mesajele trimise de internauți.

“Nu mai există nicio urmă de negativitate, suntem doi oameni maturi și vom vedea ce ne oferă viitorul. Foarte simplu”, declara fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

“Știu că este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedea”, a spus frumoasa rusoaică pe rețelele de socializare, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E periculoasa schimbarea de sex?
2
0
Poponar gasit
6
1
azi toate chestiile astea se opereaza?
2
0
cwrvelor replica!!!!
8
1
a da? sa ma cac pe el si pe voi si pe povestea voastra de 2 lei
11
0
Transplant de creier?
13
0
cui ii pasa?????
11
0
ci la cap trebuie trepanat.
13
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166