REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alex Bodi și Daria Radionova formează din nou un cuplu?! Unde au fost surprinși împreună

Alex Bodi și Daria Radionova formează din nou un cuplu?! Unde au fost surprinși împreună

Replica API 23 noiembrie 2021 | 23:53 1884

Să fie ore vorba despre împăcarea momentului în showbiz-ul românesc? Alex Bodi și Daria Radionova au trăit o tumultuoasă poveste de dragostea, însă cu toate asta s-au iubit enorm. Cei doi au fost, recent, surprinși împreună, ceea ce ne-a dat serios de gândit. Iată cum au fost surprinși!

Alex Bodi și Daria Radionova

Daria Radionova a trecut în urmă cu două săptămâni printr-o despărțire, asta după ce fusese deja cerută în căsătorie de către Pooyan Mokhtari, partenerul de viață cu care poza în relația perfectă. Ei bine, lucrurile nu au stat atât de frumos ca pe Instagram între ei, astfel că inevitabilul s-a produs, dar rusoiaca nu pare că suferă deloc, ci din contră, scrie spynews.ro.

Alex Bodi și Daria Radionova, din nou împreună?

După ce Alex Bodi a trecut și el printr-o cumpănă a vieții, astfel că preț de câteva zile a stat în arest, acum lucrurile s-au liniștit și a zburat direct la Londra. Exact cum ați auzit! Celebrul afacerist a fost surprins recent într-un club exclusivist, unde se afla și nimeni alta decât fosta sa iubită, Daria Radionova. Afaceristul și Ema Uta s-au despărțit, iar acum formează din nou un cuplu cu fosta sa iubita?

S-au împăcat sau nu cei doi? Acestea sunt întrebările care stau acum pe buzele tuturor, însă în special a fanilor săi. Momentan, totul rămâne un mister, însă cu siguranță nu par a se fi întâlnit întâmplător în clubul privat din Londra, unde au petrecut până în zori.

Cei doi s-au împăcat de mai multe ori

Daria Radionova și Alex Bodi au deci să fie un cuplu, în urmă cu mai mult timp, deși toată lumea era împotriva relației dintre ei. Cu un trecut tumultos și încă nesigur pe ceea ce își dorește, Alex Bodi și-a făcut curaj și a ales-o pe frumoasa rusoaică să îi fie parteneră de viață. Însă iubirea dintre ei a avut de suferit, și nu de puține ori.

Între despărțiri și împăcări, cei doi au continuat să își demonstreze că se iubesc, astfel că nu o dată, ci de mai multe ori au reușit să treacă peste piedicile vieții.

De asemenea, Alex Bodi a iubit-o enorm, asta dacă ne aducem aminte declarațiile de dragoste pe care i le făcea prin intermediul rețelelor de socializare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu era de părere că iubirea dintre el și rusoaică este mai puternică decât distanța, timpul, dar mai ales, speculațiile apărute tot mai des la adresa lor, astfel că nu se abținea de la gesturi frumoase.

”Dacă două persoane sunt destinate să fie împreună, nu îi vor despărți nici timpul, nici distanța, nici certurile și nici gurile rele!”, este mesajul postat de Alex Bodi pe contul său de Instagram pe când formau un cuplu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa zica aici cutare inginer sau profesor sau medic a inventat cutare lucru,doar politica de dimbovita asimilata la constanta,fix pix.
1
0
stiri cu baragladine si pesti .
11
0
cum au nevoie de sofer si protectie pentru activitatile pe care le desfasoara, cum se impaca imediat cu iubitul interlop
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510