REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Alex Dobrescu spune lucrurilor pe nume, după ce a fost surprins în club cu Cristina Cioran: „Sper să ne căsătorim”

Alex Dobrescu spune lucrurilor pe nume, după ce a fost surprins în club cu Cristina Cioran: „Sper să ne căsătorim”

Valentina CAMARA 27 ianuarie 2023 | 00:00 602

Vestea că Alex Dobrescu și Cristina Cioran și-au spus ”Adio” a luat prin surprindere o țară întreagă și mulți nu se așteptau ca cei doi să se separe, fanii sperând la o împăcare mai devreme sau mai târziu, mai ales că desginer-ul și vedeta de televiziune sunt și părinții unei fetițe, Ema pe numele ei.

Alex Dobrescu spune lucrurilor pe nume, dupa ce a fost surprins in club cu Cristina Cioran: „Sper sa ne casatorim”

Ei bine, însă, deși ambii foști au spus că între ei nu mai există cale de împăcare, recent, Cristina și Alex au fost surprinși împreună, într-un club din Capitală. Dacă blondina a spus că ea și fostul iubit s-au întâlnit întâmplător și că nu este nimic între ei, ei bine, Alex Dobrescu este de altă părere și spune că își dorește chiar să se căsătorească cu actrița.

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta.

Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.

Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru un post TV.

Ce a spus Cristina Cioran, după întâlnirea din club cu Alex Dobrescu

După ce au fost surprinși în club, Cristina Cioran a fost prima care a făcut declarații pe baza acestui subiect, spunând că ea și Alex Dobrescu nu s-au împăcat și nici nu crede că se va mai întâmpla asta vreodată.

”Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a mărturisit Cristina Cioran, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303