REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Alexandra Doicescu, semifinalista Miss Univers România 2021, își deschide propria clinică medicală

Alexandra Doicescu, semifinalista Miss Univers România 2021, își deschide propria clinică medicală

Replica API 15 iunie 2022 | 00:00 14886

Alexandra Doicescu, semifinalista Miss Univers România, își deschide o clinică medicală pe bulevardul Ferdinand 24. Aceasta studiază Medicina la Universitatea Ovidius din Constanța și până anul acesta, a deveni chirurg era visul ei principal. Însă, anul 2022 aduce schimbarea în cariera sa, iar după interacțiunea cu copiii, iată că s-a reprofilat și visează să ajungă medic pediatru. Nici moda pare că nu o lasă deoparte, însă timpul îi este limitat din cauza examenelor și tot ce a reușit în acest sens a fost să trimită aplicații la o casa de modă din Paris. De altfel, actele de caritate sunt nelipsite, instalând în apartamentul său o familie ucraineană care a fugit din calea războiului.

Alexandra Doicescu, semifinalista Miss Univers România 2021, își continuă planurile de anul trecut, atât în domediul medical, cât și în modă și acte caritabile. Aceasta provine dintr-o familie bună, cu tatăl medic, mama și frații avocați. Cu toții i-au insuflat valorile de care orice tânăr are nevoie pentru a urma un drum în viață drept și corect.

Spre continuarea visurilor pe care le are, clinica medicală la care visa, se află la momentul actual în starea de construcție. Alexandra se așteaptă ca lucrările să fie finalizate până în toamnă… si cum toate îi merg ”strună” , cel mai probabil se va bucura de noua sa realizare cât de curând. Aceasta studiază medicina la Universitatea ”Ovidius” din Constanța, este anul 5 și visa până în anul curent să devină chirurg. Se pare că totuși, 2022 a adus schimbarea în planul său profesional și se îndreaptă spre pediatrie. De altfel, moda încă se află printre obiectivele sale, doar că timpul nu îi permite să se ocupe la nivel înalt.

Cu toate acestea, a trimis recent câteva aplicații la case de modă din Paris. Și dacă nu ar fi de ajuns activitățile pe care le are, iată că actele caritabile continuă să fie printre planurile Alexandrei. Cei care au fugit din calea războiului, au impresionat-o pe tânără, motiv pentru care s-a oferit să se mute la părinți, în scop de a-i lăsa să se cazeze în apartamentul său. Le-a oferit și sprijin financiar, ocupându-se de nevoile lor vreme de ceva timp, până ce mama celor doi copii, și-a găsit un loc de muncă în Constanța ca și ajutor de ospătar.

Am examene grele, sunt la medicină în anul 5 la Universitatea Ovidius. Clinica medicală la care visam în 2021, este în construcție și sper ca până în toamnă să fie gata. Merg cam greu lucrările…Cu moda nu m-am mai ocupat foarte mult, dar am trimis niște aplicații la case de modă din Paris și aștept răspuns. Nu știu cum o să fac… dar o să văd. De altfel, partea profesională mă interesează foarte tare. Mi-am dorit foarte mult să fiu chirurg ca tata, doar că am început să mă reorientez că mi-a plăcut pediatria și vibe-ul copiilor și energia pe care aceștia o transmiteau. Deci, s-ar putea să vreau pediatrie. De asemenea, de când a început războiul în Ucraina, am cazat o familie de ucraineni, o mama cu doi copii și o bunică. Încă locuiesc la mine, eu m-am mutat în apartamentul părinților pentru a le ceda locul. Nu le-am impus limită de timp, i-am susținut financiar de la început. Mama copiilor a început să muncească în Constanța ca și ajutor de ospătar și își câștigă traiul singură. Am destule ocupații, timpul nu mă ajută foarte mult că eu sunt ambițioasă de fel” , a declarat Alexandra Doicescu, semifinalista Miss Univers 2021.

Citește și: Alexandra DOICESCU, singura candidată din CONSTANȚA care a AJUNS în SEMIFINALA Miss UNIVERS România!

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentariile sunt mai adevarate si mai interesante decat articolul
3
0
Din cauza lui
0
0
A adus o in pragul disperarii,era sa se sinucida din dragoste
0
0
O cunosc personal si nici picaturi in ochi nu i-as da voie sa puna.
3
0
Un comentariul total irelevamt stimata doamma. Se vede gen vecina de la 2 vibes mult pe praduiala si heituiala! In orice caz e limpede ca acest articol e platit!
2
0
Nu inteleg ce legatura are nora mijlocie cu acest articol. Andra este o fata si o mama de nota 10, foarte populara si desteapta, cu mult potential. Felicitari pentru pasiunea ei pe langa profesia principala, felicitari pentru faptul ca reuseste sa le faca pe toate. O urmaresc cu drag si chiar ma insipira. Oameni frustrati !
1
0
unde dracu' gasiti toate maimutele astea resapate?
1
0
Barhalescu la puscarie!
0
0
Doamna Doicescu e o femeie foarte desteapta si tare, aici vorbesc despre doamna avocata, in rest totul sunt creatiile doamnei acesti copii nu ersu absolut nimic fara aceasta femeie sunt absolut mediocrii si banali! Pana si pe nora sa cea mijlocie mare influencer tot doamna Doicescu e creatoarea! Dar pana la urma nimic condamnabil femeie si a pus copiii bine cum e si normal!
0
4
Ce-mi place ca are filtre pe fata in toate pozele
1
0
Articolul acesta m-a scarbit. Mergeti la Colegiul Mircea sau la Liceul Ovidius sau oriunde si promovati copiii real valorosi, olimpicii. Este ireal acest articol, am citit de 3 ori numele ca sa ma asigur ca despre acest specimen e vorba.
3
0
nu va mai labariti degeaba
1
1
Nu mai promovati non-valorile!
3
1
Are vreo legatura cu proful de chimie Doicescu de la LMB fost
0
1
Doicescu parasuta lui Mandachi
4
0
promovati numai pilosi si nonvalori. sa va fie rusine.
4
0
Replica, cu articole ca asta va scade credibilitatea
2
0
Daca tasu este medic iar mama si frati avocati cum ati scris imi inchipui ce valori morale iau insuflat oameni astia care provin din cele mai corupte institutii din Romania mai ales avocati care de cele mai multe ori sunt mana in mana cu judecatori pentru ca sa scape de puscarie jegurile penale ale societati.
5
0
Arata bine, comunica usor, se orienteaza repede, mai ramane sa decida cui si ce fel de servicii ofera ca sa urce rapid in functii, etc. Dar sigur va avea succes !
2
0
A dat pi..z.da si.pt reclama asta?
5
1
La miss Universe selectia nationala a ajuns pt ca a trimis o poza. Nu a fost nici macar printre finaliste. La facultate are restante, desi tatal ei este profesor acolo. Voia sa fie chirurg, dar cand a vazut cu ce punctaj se intra pe aceasta specializare la rezidentiat, a zis ca se mai gandeste. Uitati-va ce posteaza pe retelele de socializare si apoi sa o dati exemplu. Generatia asta nu e reprezentata de oameni ca ea, exista multi tineri care au terminat facultati de prestigiu din intreaga lume. Pe ei de ce nu ii promovati? A da, ei nu au timp sa trimita articole despre ei. Jenant!!!
4
0
Pentru cei care o cunosc pe aceasta persoana, acest articol este o jignire. De aceea a ajuns orasul in halul in care a ajuns, promovati nonvalori si minciuni grosolane.
3
0
La cata pasarica a dat cred si eu ca va termina cu brio dar prefer un articol cu un baietas care lucreaza in santierul naval isi creste copilul singur si face si o facultate de inginerie. Mi se pare mai important.
1
0
Felicitari!Un suflet curat si frumos.
1
3
Semifinalista la miss univers cu 3 filtre in faceapp unul peste altul?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513