REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Alexandra Stan a băut alcool și a socializat cu mai mulți bărbați în clubul NUBA

Alexandra Stan a băut alcool și a socializat cu mai mulți bărbați în clubul NUBA

Replica API 12 septembrie 2022 | 00:00 8076

Există viață și după divorț. A demonstrat-o, zilele trecute, Alexandra Stan. Emanuel Necatu este la capitolul „istorie”, iar sexy-cântăreața a făcut baie de mulțime în NUBA. Unde în jurul ei bărbații au roit ca albinele la stup și au încercat să-i intre în grații.

Alexandra Stan și-a luat „inima-n dinți” și a ieșit să se distreze alături de „brigada” de fete. De cum și-a făcut apariția la NUBA, artista a fost, imediat, „scanată” de masculii aflați fără partenere. Toți au fost dornici să o salute și să intre în vorbă cu ea. La rândul ei, blondina a fost sociabilă. Dornică de distracție, s-a „încălzit” cu vin de calitate și shoturi cu „tărie”.

Vin, tărie și… distracție!

Clasica țigărușă nu a lipsit din mâinile Alexandrei Stan. Artista a fost, din nou, în formă maximă. Fără iubit oficial, testează, fără nicio limită, terenul. Poate cade ceva. Doar balta are pește, nu? Efectul alcoolului și-a făcut, însă, treaba.

Alexandra Stan a ieșit, practic, pentru distracție. Nu s-a „lipit” de nimeni, deși în jurul ei erau mulți doritori. Înconjurată de bărbați, blondina s-a axat doar pe fetele care au însoțit-o, cu care, de atlfel, și-a petrecut seara. Vinul și tăria au avut efectul scontat, dar cântăreața nu a trecut la următorul nivel. Cei care vor să-i intre în grații au mult de lucru.

Degeaba DJ-ul localului a pus una dintre melodiile cu care s-a consacrat. Alexandra Stan a fost de neclintit și a arătat, încă o dată, că nu este o „pradă” ușor de „devorat”, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in caz ca nu s-a inteles
0
0
si tarfe ce mai stiri wow
0
0
Incredibil, articol de rahat, a baut alcool in club si a vorbit, n am mai vazut asa ceva, la ce nivel josnic au ajuns listacii astiaq
0
0
Nu s-au inteles la lovele. Sa treaca pe la mine ca m as socotesc cu ea. sa ne zica si ce giumbuslucuri are in program ca sa stiu cum negociez
0
0
Pe vecina mea de la parter o cheama Alexandra Stan. Lucreaza la o ferma de porci. Despre ea e vorba cu siguranta. Pentru ca le cam bea.
0
1
Stirea pwlii..
0
0
Asta vara am facut o in trei cu ea, a meritat 100%
0
0
Tare p***t var'tu daca a dat 1500eur sa fta ceva...
0
0
cu coarda voastra, mare artista ratata!
0
0
Nu va e rusine, asta e stire?
0
0
Probabil nu aveau banu pe ei. Varu meu a frecat o dar i a luat ceva de 1500 de euro nu mai stiu toate astea se ard pe bani de crezi ca a mardit o ala
0
0
Auzi la el jurnalist de bordura... Pai ce drq vrei sa bea in.club..Aghiasma??. Prostu drq'.. scri ceea ce esti
0
0
Scriu orice sa mi justific leafa.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513