REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Alexandra Stan stă mai mult în America, dar promovează litoralul românesc. „Multe țări care nu au ce avem noi sunt superpromovate”

Alexandra Stan stă mai mult în America, dar promovează litoralul românesc. „Multe țări care nu au ce avem noi sunt superpromovate”

Replica API 5 iunie 2019 | 00:00 605

Alexandra Stan

În ultimii ani, Alexandra Stan a stat mai mult prin Statele Unite sau în alte țări, unde a avut diferite proiecte, însă inima i-a rămas tot în orașul natal, Constanța. Mizând pe publicul destul de numeros, artista încearcă mereu să promoveze cât poate de mult litoralul românesc.

Alexandra Stan stă mai mult în America, dar promovează litoralul românesc Alexandra Stan stă destul de puțin timp în România.

Originară din Constanța, Alexandra Stan mărturisește că ar da oricând plaja din Miami pentru litoralul nostru. Cântăreața spune că abia aștepta să se facă vară la propriu, nu doar în calendar, ca să stea la plajă în Constanța.

„Acum sunt bronzată pentru că am fost în Dubai câteva zile, înainte, mi se dusese bronzul. Dar de-acum… s-a deschis plaja la Constanța, puteți să veniți la mare!”, a fost mesajul artistei.

„Eu mi-aș fi dorit ca litoralul românesc să fie mai mult promovat. Bineînțeles că mi-aș dori să fie și mai dezvoltat. Eu am călătorit în multe țări cu litoral și, lăsând la o parte insulele, unde nu se pot compara plajele, multe țări nu au chiar ce avem noi, nu au atât de mare litoralul, însă sunt superpromovate. Mi-aș dori să fie și la noi așa. Măcar noi, influencerii, să influențăm și alți oameni să promovăm și țara noastră”, a completat cântăreața.

Chiar dacă e o susținătoare înfocată a litoralului românesc, Alexandra nu se gândește să investească în zonă: „Am prieteni care au afaceri pe litoral. Vara trecută, prietena mea a deschis o plajă și am stat numai la ea la plajă. Nu știu dacă aș vrea să-mi deschid și eu ceva în domeniul ăsta, pentru că este multă muncă”.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ei ! Un roman cu care ne mandrim !
2
4
uite ca a venit pe la noi cantacioasa asta mica din Miami, cu escala la Dubai pentru bronzanel, cum se zice aici la voi, pe litoral, nu?
4
1
De cand i-a tras-o maimutoiul ala cu fatza nemaipomenit de urata , nu s-a mai auzit de vreo melodie de succes a tipei... Mai nou , uite ca face si promovarea turismului...
3
1
de aceea se spune ca femeile sunt ca siropul de tuse , trebuie batute bine inainte de intrebuintare ! din bataie ti-ai revenit !
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166