REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Alexandrov despre cazul Elenei Udrea: Cum îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e lângă ea?

Alexandrov despre cazul Elenei Udrea: Cum îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e lângă ea?

Replica API 11 aprilie 2022 | 00:00 2534

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, a reacționat și a explicat situația. El susține că este vorba despre "execuția Elenei Udrea”.

Elena Udrea și soțul ei, Adrian Alexandrov

”Trăim vremuri ]n care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!

Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.

Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a României. Președintele completului de judecată Ana Hermina Iancu (magistrală decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATA cauza, dar ceilalți magistrati criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși din magistratură.

Elena Udrea și fiica ei

La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi să simta copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară! 2018 Costa Rica vă spune ceva? După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevarată dintre un părinte și propriul copil.

Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veți scăpa niciodată, e mereu dreaptă și nu judecă strâmb ca voi!”, a spus Adrian Alexandrov.

Amintim că Elena Udrea a fost prinsă în satul Kulata (Bulgaria), la granița cu Grecia. A fost băgată după gratii în Bulgaria, după care predată autorităților din România pentru a fi încarcerată. Ea a fost condamnată joi, definitiv, la 6 ani de închisoare în dosarul 'Gala Bute'.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un copil care va purta stigmatul mamei ei, care nu o sai faca cinste
1
0
Explica-i ca mami e la parnaie, ca ea sa poarte tzoalele de firma. In alta ordine de idei, vezi ca ce se naste din pisica, tot miau face.
0
0
Tre sa ii zica ca pleaca sa plateasca ptr cat a furat din banii publici
0
0
Ai putea sa i explici micutei ce este spaga si apoi sa o inveti sa nu ia, toata viata ei ptr ca in caz contrar, o sa ajunga ca boarfa de ma sa, fara cratima!
0
0
Spunei ca are o mama hoata,si trebuie sa stea la puscarie
1
1
Simplu: ma ta e o hoata ordinara si merita sa putrezeasca in puscarie. Asa ii explici
0
0
Declina verbul a fura
2
0
Pai sa ii explici cand noi aveam salariile taiate si ea aparea cu posete de mii de euro, tot din salariu de bugetar, in timp ce explica muritorilor ca trebuie sa rabde.
0
0
cum mamica ei lua spagi adevarate!
2
0
Voi nu furati sunteti cinstiti bulangiilor
1
3
Pai explica-i ca mama ei a facut-o ca sa se foloseasca de ea, sa scape de pedepsele pentru furaciuni
2
0
Pai ii explici ca a fost o jartea ordinara care a ciordit cateva milioane de euro si e la parnaie acum.
3
1
Da ii convine lu alexanndrov ca a furatvsi o duce bine si el, de ce nu zice dam toti banii iinappoii si lasati o libera
5
0
Draga tati, ma ta a furat.acum e la puscarie.nu plange ca vei avea o viata frumoasa.acum la somn.
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768