REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
26.9° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Alexandru Iorov NU poate RIDICA un IMOBIL cu 6 etaje lângă TAVERNA Sârbului

Alexandru Iorov NU poate RIDICA un IMOBIL cu 6 etaje lângă TAVERNA Sârbului

Replica API 5 februarie 2021 | 22:15 7249

Probleme pentru afaceristul Alexandru Iorov! Finul lui Radu Mazăre a investit, în ultimii ani, în imobiliare, reușind să ridice mai multe imobile în Mamaia. Mai nou, vrea să ridice o clădire cu 6 etaje și în zona Taverna Sârbului. Primăria nu-i dă voie, deoarece reglementările urbanistice nu-i permit realizarea proiectului.

Alexandru Iorov a fost informat joi, 4 februarie, de Primăria Constanța, Direcția de Urbanism, că nu poate ridica un imobil cu destinația locuințe colective în regim D+P+6E în zona Taverna Sârbului, strada Smaraldului şi strada Rubinului, întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate conform HCL nr. 109/27.04.2017 . Potrivit hotărârii menționate, prin care a fost aprobat PUZ-ul pentru zona respectivă, utilizările admise sunt locuințe colective cu parterul destinat funcțiunilor comerciale și serviciilor.

Reamintim că Alexandru Iorov era un apropiat al lui Radu Mazăre. Afaceristul a fost cununat în 2011de fostul primar. Iorov este căsătorit cu fosta asistentă a lui Mazăre, Andreea Scorei. Alexandru Iorov este fiul fostului liberal Gheorghe Iorov, afacerist și el.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HOTII CONSTANTEI! Jeguri
0
0
Chiar asa ptocedeaza arabii?? Umbla la KRET k sa vezi BELICIUNE BELICIOASA!! Eu stiam k turcii umbla cu tubul de nivea in buzunar!! ASTA e ; omul cat traieste invata iar de murit tot prost moare!! Ca nimeni nu le stie pe toate!!
0
0
nu face cu 6 dar pariu ca iese cu 5? Asta e asa...de ochiul maro al lumii
4
0
dupa ce nasul a futut-o pe fina si ia umplut gura de nenumarate ori, a luat-o prostul de finu. Binenteles IPS Shpagopopo si-a dat ingaduirea si i-a cununat. Bine ca IPS Shpago este poponar ca ar fi ars-o si el pe mireasa ! Dar nu-i problema i-a rupt rozeta Printzul din Qatar. Stiti ca arabii dau la caca nu la pasarica ca toti taranii !!!
7
1
Iar apare spurcatul ala de popa in toate pozele
5
3
Spalata si curatata arata ca noua. Daca o cauti in baza de date din Qatar o gasesti cu KM multi
8
1
Sa se invete minte toti golanii astia! Aprobarile pentru astfel de proiecte se dau dupa ce in prealabil se ia binecuvantare de la partid sau de la gsp
9
0
Stopeaza debandada din urbanism,salveaza ce se mai poate din oras ,astia fac blocuri-favele
16
2
Bravo stop beton peste tot
17
3
Iurov, a venit sa o iei in gura, adica muie escrocule ca ai profitat destul ! Mars la munca ordinarule, si tu si pulica ala bleg de fitu ! Javre psdiste& pnliste& ......pupincuriste!
22
4
Mazare ia tras lu fina si tuvai luat-o de buna!!!Andreeea cordeeea se ardea cu nevasta lu Misaca le-a rupt Mazare si Printul din Qatar cand veneau cu barciile pe lacul siutghiol!!!
24
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620