REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Alexandru Mazăre, dat în urmărire națională: nu a fost găsit la domiciliu!

Alexandru Mazăre, dat în urmărire națională: nu a fost găsit la domiciliu!

Replica API 10 mai 2022 | 19:16 2266

Alexandru Mazăre a fost condamnat la 3 ani cu executare, pe 10 mai, în dosarul locuințelor sociale Henri Coandă. Potrivit informațiilor noastre, oamenii legii au mers la domiciliul său, așa cum este procedura în vederea încarcerării, însă nu a fost găsit. Prin urmare, există două posibilități: să se prezinte singur sau să fi fugit, inclusiv din țară. Pe numele lui a fost emis mandat de urmărire națională. Update: S-a predat în Bucureşti.

Amintim că magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis, marți, 10 mai, apelurile declarate de procurori și de Radu Mazăre și au dispus soluția definitivă: în cazul fostului primar și al lui Morgenstern Avraham procesul penal a încetat pentru luare, respectiv dare de mită, pe când Alexandru Mazăre a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Este vorba de dosarul locuințelor sociale din Henri Coandă.

Dat în urmărire națională

”În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla. Urmează a fi dispuse măsurile legale în continuare. La acest moment, bărbatul a fost dat în urmărire națională”, potrivit oamenilor legii.

Update: Alexandru Mazăre s-a predat la București

Citește și: Alexandru Mazăre, 3 ani cu executare în dosarul Henri Coandă!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se reunesc infractorii la puscarie,casa lor.vine si nuti
1
1
OSAL BAT KAND IL PRIND PE NNENOEKRIOT
0
0
NU SE POATE NUNUNUNU OPOATE VINE PESTE MINE
0
0
ASA CEVA NU SE POATE, TREBUIE PRINS!!!!!
1
1
Se ascund acum, zdrentele drk.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768