REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Alexandru o face foarte fericită pe Cristina Ciobănașu: „A înțeles din start în ce se bagă”

Alexandru o face foarte fericită pe Cristina Ciobănașu: „A înțeles din start în ce se bagă”

Valentina CAMARA 24 februarie 2023 | 00:00 571

După o relație de peste nouă ani cu Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit liniștea alături de Alexandru, un medic stomatolog.

Chiar dacă gurile rele nu dădeau foarte multe șanse relației lor atunci când aceștia au făcut-o publică, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine între vedetă și partenerul ei.

Alexandru o face foarte fericita pe Cristina Ciobanasu: „A inteles din start in ce se baga”

Cristina Ciobănașu i-a impresionat pe prietenii iubitului ei

Actrița a mărturisit că un secret al relației sale este că atât ea, cât și iubitul ei, au știut de la început în ce se bagă, având în vedere că artista a avut o relație extrem de lungă în trecut. De asemenea, cei doi sunt foarte comunicativi și discută despre orice.

Pe parcurs, relația lor a primit și binecuvântarea prietenilor lui Alexandru, care au rămas uimiți de modul în care Cristina se comportă cu iubitul ei.

„Da, el este doctor stomatolog. Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. Eu vin cu un bagaj destul de mare, vin cu două familii la pachet și pentru un partener care te ia în formula aceasta este greu să înțeleagă niște lucruri.

Eu l-am văzut pe Alex că a înțeles din start în ce se bagă și nu a fost nevoie să discutăm prea mult. Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.

Unii mă cunoșteau, unii nu mă cunoșteau. Pentru ei a fost foarte important că eu am fost alături de Alex în niște momente foarte dificile pentru el. Pentru ei asta a contat, de fapt. În momentul în care m-au cunoscut și au văzut cam ce fel de om sunt, lăsând celebritatea și faptul că sunt actriță și destul de cunoscută, au observat că țin într-un mod real la Alex și îndeplinesc, cumva, niște criterii demne de prietenul lor. Probabil că în momentul respectiv s-au convins că sunt ce trebuie și nu este nevoie să își facă griji. La fel au fost prietenele mele când l-au cunoscut pe el. Și-au luat toate măsurile pentru a se asigura că este ce trebuie pentru mine.”, a povestit Cristina, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303