REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Alexandru Rafila și-a anunțat retragerea din politică

Alexandru Rafila și-a anunțat retragerea din politică

Virgil STOIAN 16 decembrie 2023 | 11:06 1463

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila și-a anunțat retragerea din politică. Declarația surprinzătoare a făcut-o la un eveniment public. 

Alexandru Rafila si-a anuntat retragerea din politicaAlexandru Rafila

Acesta susține că nu va mai candida pentru nici o funcție publică. Afirmația vine în contextul în care ministrul Sănătății este parlamentar, iar la anul sunt patru rânduri de alegeri în România.

După notorietatea pe care a căpătat-o datorită aparițiilor publice, ca reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății în timpul pandemiei, Rafila optase pentru o carieră politică în PSD. El a fost ales în Parlament în 2020.

    Rafila: „Nu mai am nicio intenție de a candida la vreo funcție”

Vineri, ministrul Sănătăţii participat la evenimentul „PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”. În acest context a declarat că sunt 3.500 de proiecte de investiţii majore în derulare. Iar în câțiva ani, a spus Alexandru Rafila, acestea vor schimba sistemul de sănătate din România.

„Nu mai am nicio intenție de a candida la vreo funcție”, a transmis vineri ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la evenimentul „PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deja ma intristeaz știrea. Poți veni sa plângi la mine în buric. Și poate poate sa capeți și o .uie Meriți din plin tot Ce am acu în testicule Am păstrat pt ziua ai când ai sa ne scutesti
1
0
Sa te piș in ureche kktule
2
0
Da vai sărmanul si acu sa vina sa i mi plîngă in buric.Da il inteleg a facut" totul" pt redeschiderea spit de infecțioase Constanta. Trebuia sa plece mai demult.Nu stiu daca a ajutat cu ceva min Sanatati sănătatea in general.Pot spune ALUPIGUS dragul meu si atiit.
2
0
Cel mai p*****l ministru al sanatatii din ultima vreme. Cei de dinaintea lui chiar daca au mai facut ceva au fost improscati de noroi in mass-media, iar acest individ chiar ca nu afacut nimic, ba a mai pierdut bani dinPNNR, a fost lasat in pace , ba chiar laudat!! Este cumparata oare mass-media?
6
1
si-a facut plinul si se retrage. m**e cu kkkt !!!
6
1
Pai te ai plimbat unde ai dorit, pe banii noștri, nu ai făcut absolut nimic palpabil, ești un zero barat . Ți ai văzut saci în căruță, adică conturi doldora și acum poți sta liniștit. Bravo
13
2

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212