REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
19.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Alexandru Rafila spune că premierul Ciolacu nu i-a cerut demisia

Alexandru Rafila spune că premierul Ciolacu nu i-a cerut demisia

Virgil STOIAN 15 august 2024 | 09:04 456

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a explicat la Antena 3 CNN de ce nu consideră că ar trebui să îşi dea demisia în contextul scandalului de la Spitalul Pantelimon. El a declarat, însă, că nu exclude ca această solicitare să fie făcută de premierul Marcel Ciolacu. Mai mult, ministrul a subliniat că medicii nu merită să fie atât de rău blamaţi, mai ales că România are în plan să construiască multe spitale care vor avea nevoie de personal medical profesionist.

Alexandru Rafila spune ca premierul Ciolacu nu i-a cerut demisiaAlexandru Rafila

„Toată lumea m-a întrebat legat de demisie. Eu nu cred că am motive să îmi dau demisia legat de acest caz. Cred că mai important decât o demisie este problema legată de credibilitatea sistemului de sănătate şi mai ales a corpului medical.

Pentru că au existat foarte multe voci, mai ales în primele 2-3 zile care au blamat incorpore corpul medical. Eu nu sunt deacord cu această chestiune pentru că pune sub semnul întrebării foarte mulţi profesioniști care îşi fac treaba pentru o situaţie care este absolut dezastruoasă, cea care a fost la Pantelimon şi o să vedem după pronunțarea instanței dacă este real sau nu este reală.

Dar blamul care există pe corpul medical pe o anumită specialitate de terapie intensivă la oameni care au salvat foarte multe vieţi pe timpul pandemiei sau în cu totul alte ocazii pentru mine a fost foarte apăsătoare şi este în continuare", a spus la Antena 3 CNN, Alexadru Rafila.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DACA NU V-A CERUT ...DEMISIA...DL. CIOLACU...V-O CEREM NOI...NOI ROMANII, INGRZITI DE CEEACE SE PETRECE IN MINISTERUL SANATATII, UNDE DOMNIA VOASTRA AVETI FUNCTIA DE....DUMNEZEUL SPITALELOR..PLEACA..DU-TE MAI REPEDE..ESTI PRINCIPALUL...RASPUNZATOR DE TOATE ATROCITATILE DIN SPITALE...DACA MAI AI RESPECT PENTRU CEI DIN JUR....TE RUGAM..FRUMOS.......K A R A T E... MAI URGENT...
3
0
rotitil, sa se mai imbogateasca si altul,el are suficient pentru zece vieti
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516