REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
21° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Alfred Bulai a făcut infarct în arest! Sociologul a fost dus la Spitalul Militar

Alfred Bulai a făcut infarct în arest! Sociologul a fost dus la Spitalul Militar

A.F. 6 septembrie 2024 | 18:54 1655

Sociologul Alfred Bulai, arestat pentru că hărțuia sexual studentele la SNSPA, a făcut infarct. Descoperirea a fost făcută în timp ce i se făcea un control medical la Spitalul Universitar.

Alfred Bulai a facut infarct in arest! Sociologul a fost dus la Spitalul Militar

Profesorul va fi transportat la Spitalul Militar și nu se cunoaște, deocamdată, starea acestuia, scrie stiripesurse.ro.

Medicul Centrului de arestare a observat că Bulai nu se simte bine şi a suspectat că a suferit un infarct.

A fost făcut un EKG şi o altă analiză, iar rezultatul a confirmat faptul că a suferit un infarct. A fost permanent conştient şi urmează a fi transportat la Spitalul Militar.

Alfred Bulai a facut infarct in arest! Sociologul a fost dus la Spitalul MilitarAlfred Bulai

Anchetatorii l-au inculpat pentru patru infracţiuni, comise în anii 2022, 2023 şi 2024, în timpul unor stagii de practică în judeţele Suceava şi Alba.

Conform anchetatorilor, pe una dintre victime Bulai a umilit-o şi constrâns-o moral să suporte acte de natură sexuală, în timp ce se aflau în camera lui unde o chemase pe studentă pentru a-i oferi aşa-numitul „feedback” în urma sesiunii de practică.

Oficialii Parchetului susţin însă că au fost primite mai multe sesizări pe adresa de e-mail a Parchetului, iar cercetările continuă la nivelul Parchetului în cazul fiecărei reclamații.

„La data de 4.07.2022, în timp ce se aflau în camera în care era cazat inculpatul, în contextul sesiunii individuale de feedback din ultima zi a stagiului de practică efectuat în comuna Sadova, judeţul Suceava, prin exercitarea de presiuni psihice, umilire şi prin impunerea unei anume conduite privind viaţa sa sexuală, profitând totodată de poziţia de autoritate decurgând din relaţia cadru didactic-student, a constrâns-o moral pe persoana vătămată să suporte un act de natură sexuală, prin aceea că a determinat-o să se dezbrace de tricou în vederea obţinerii satisfacţiei sexuale”, a declarat Daniel Nedela, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
 
Faptele s-au repetat în perioada 29 iunie - 9 iulie 2023, în stagiul de practică din comuna Albac, judeţul Alba, victima fiind aceeaşi. 
 
„Aflându-se singuri în camera unde inculpatul era cazat, în contextul unei şedinţe individuale de feedback, profitând de poziţia de autoritate asupra persoanei vătămate, a pretins din partea acesteia, profitând totodată de poziţia de autoritate, favoruri de natură sexuală, respectiv ca persoana vătămată să se dezbrace de tricou şi de sutien în faţa sa. În aceeaşi perioadă, în cadrul aceluiaşi stagiu de practică, prin constrângere morală şi, totodată, profitând de poziţia de autoritate pe care o avea asupra acesteia în baza relaţiei cadru didactic-student, în vederea obţinerii satisfacţiei sexuale, a comis împotriva persoanei vătămate acte de natură sexuală materializate în îmbrăţişări, încercarea de a o săruta cu forţa, precum şi atingeri cu tentă sexuală la nivelul spatelui, umerilor şi picioarelor. În perioada decembrie 2023 - mai 2024, profitând de poziţia de autoritate asupra persoanei vătămate decurgând din relaţia cadru didactic-student, a pretins din partea acesteia, în mod indirect şi repetat, prin sugestii sexuale conotative, favoruri de natură sexuală, respectiv să întreţină relaţii sexuale”, a precizat procurorul.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-o fi dezbracat in "camera lui" din arest vreun "student" mai musculos...
1
0
Un peste mic aruncat in gura lupului sa taca poporul si sa se uite la Liga 1 Faru Steaua si alti circari din seria “paine si circ” .Traiasca plata de impozite abuzive pe nimic.Ei doar fura si va tin in lesa ca au arme si voi aveti tigai de la Tefal
8
1
E teatru de cea mai joasa speță.
8
0
Fix acum a făcut infarct...ba al dracu,asta l-a învatat vreun g***r,fix la control l-a găsit
14
1
Un porc. Sper sa crape soriciul pe el.
17
1
Taman acum ca facea sondaje pozitive lui Ciolacu
22
1

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279