REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
31.2° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Alfred Bulai, profesor la SNSPA și analist TV, le cere studentelor să se dezbrace în fața lui și le mângâie! Video

Alfred Bulai, profesor la SNSPA și analist TV, le cere studentelor să se dezbrace în fața lui și le mângâie! Video

Virgil STOIAN 29 iulie 2024 | 10:25 2159

Mai multe fete au acceptat să discute, video, cu Snoop, care a documentat vreme de 4 luni cazul, a analizat înregistrările și a obținut mărturii de la 18 oameni. Alfred Bulai, 61 de ani, este șeful Departamentului de Sociologie din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București. Bulai a fost și prodecan și secretar de stat. Apare constant la TV și este cunoscut ca „unul dintre cei mai buni sociologi din România”.

Alfred Bulai, profesor la SNSPA si analist TV, le cere studentelor sa se dezbrace in fata lui si le mangaie! Video

Alfred Bulai


Potrivit afirmațiilor lui Bulai către studentele sale, fetele trebuie să fie „sexicioase”, să aibă curaj „să-și expună corpul”. Le critică că nu sunt așa. Și în momente cheie, când sunt doar ei, în taberele de vară, le provoacă. „Dacă îți zic să te dezbraci, te dezbraci?”, se aude profesorul pe o înregistrare ajunsă în posesia Snoop. „Dezbracă-te să-mi arăți că ai mai multă încredere în tine”.

Profesorul de la SNSPA încearcă până are succes. Pe unele studente le pipăie sau încearcă să le sărute, cu altele ajunge să facă sex. Le induce sentimentul că ele sunt vinovate pentru ce se întâmplă, potrivit înregistrărilor și mărturiilor.

Alfred Bulai, profesor la SNSPA si analist TV, le cere studentelor sa se dezbrace in fata lui si le mangaie! Video

Se ajunge ca, în actele de abuz, să încerce să inverseze raportul de responsabilitate dintre el și studente, povestesc acestea. „Îmi spunea că eu sunt cea care îl seduce”, relatează una dintre victime.

„Profesorii știu”, „studenții știu”, „nu e ceva care să nu se vadă”, spun unii dintre cei peste 18 martori și victime din generații diferite, cu care Snoop a discutat. Bulai își perfecționează tehnica de aproape trei decenii. Studente care nu se cunosc între ele relatează abuzuri aproape trase la indigo, comise la ani distanță. Documentarea ziaristică acoperă perioada 1995-2024.


Ce au înregistrat fetele, ce înseamnă ce spune rectorul SNSPA Pricopie, „Vă asigur că SNSPA va acționa după lege, fără niciun fel de tresărire”, și cum neagă Alfred Bulai, totul pe siteul de investigații Snoop.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu nu bate cu batul. Parca si-a pierdut fata in floarea varsteim acum un an - doi... Pacat de copilul ala! Parintii pacatuiesc iar datoriile le platesc copiii si nepotii.
1
0
snspa l-a suspendat pana se termina ancheta interna
2
0
nu a facut nici una plangere la politie ramane cancan
1
4
Ce urățenie de specimen vertebrat !
10
0
Alta javra de hanalist marca UMdigi24
5
0
Are nebunul asta o limbă aspră de ma INEBUNIT
6
0
Asta e hartire sexuala crasa
12
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513