REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Alfred Bulai vrea să iasă la pensie după ce a fost acuzat de studente de agresiune sexuală

Alfred Bulai vrea să iasă la pensie după ce a fost acuzat de studente de agresiune sexuală

Andreea VLAICU 30 iulie 2024 | 08:04 599

Alfred Bulai ar fi avut nu mai puțin de 14 victime. Sociologul  le cerea studentelor să se dezbrace în fața lui, în timp ce se aflau în practică. Obișnuia să le jignească, să le lase să doarmă doar câteva ore pe noapte și să le manipuleze psihic. După apariția acuzațiilor, rectorul SNSPA a cerut retragerea lui Alfred Bulai din funcția de director al Departamentului de Sociologie și suspendarea de la cursuri. 

Alfred Bulai vrea sa iasa la pensie dupa ce a fost acuzat de studente de agresiune sexuala

După scandalul care a zguduit mediul universitar, sociologul Alfred Bulai, cercetat de Poliția Capitalei după acuzațiile de abuz sexual asupra mai multor studente, și-a depus cererea de pensionare.

Profesorul a declarat că va reveni cu detalii și poziții clare după ce le va prezenta în Comisia de Etică a Universității.

După apariția acuzațiilor, și conducerea SNSPA a deschis o anchetă, iar Bulai este suspendat până la finalizarea ei. Sociologul este acuzat că ar fi chemat studentele aflate în practică pentru a discuta prestația lor la curs, dar ajungea să le pună să se dezbrace, iar cu altele chiar a întreținut relații sexuale. 

Chiar și așa, profesorul nu recunoaște nimic, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la poarta alba ii fac imediat formele de pensionare, spre bucuria proxenetilor. sau pe centura, sa faca concurenta.
2
1
Sa-i dati si din partea mea 5.000 de lei in plus la pensie ! Merita ca-i tare descurcaret.Rectorul insa sa-si dea demisia ,nu a reusit o asemenea Institutie ce pregateste spioni sa afle ce boacane face un profesoras ? De necrezut
6
0
Ce față are porcul naibii, Ăsta trebuie castrat și la pușcărie, confiscată averea și donată victimelor. Oare animalul ăsta psihopat are copii, are fată? RUȘINE ANIMALULE!
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513