REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Alice Cavaleru și fiica ei, surpriză pentru Vladimir Draghia

Alice Cavaleru și fiica ei, surpriză pentru Vladimir Draghia

Valentina CAMARA 15 martie 2023 | 00:00 383

Vladimir Drăghia își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu ce surpriză a fost surprins actorul de soția lui și fiica lor cea mare. Ce a postat Alice Cavaleru pe o rețea de socializare cu această ocazie. Cât de fericit este sportivul în preajma familiei.

Alice Cavaleru si fiica ei, surpriza pentru Vladimir Draghia

Este zi de sărbătoare în casa lui Vladimir Drăghia! Alice Cavaleru l-a surprins pe îndrăgitul actor cu o surpriză cu această ocazie. Ce a postat soția sportivului pe o rețea de socializare. Dovada că radiază de fericire când are familia aproape.

Alice Cavaleru, surpriză de ziua de naștere a lui Vladimir Drăghia

După cum bine știm cu toții, Alice Cavaleru este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, soția lui Vladimir Draghia a postat în secțiunea de InstaStory un videoclip cu actorul și fiica lor cea mare.

Vladimir Drăghia a împlinit astăzi vârsta de 37 de ani. Cu această ocazie, soția lui a încercat să îl surprindă plăcut cu o petrecere surpriză și iată că a reușit. Alice Cavaleru i-a pregătit actorului și un tort cu această ocazie.

„E ziua tătuțului. Multe de spus despre ziua de astăzi. Am încercat să-i organizez o mică petrecere surpriză. S-a cam prins el, dar a ieșit drăguț”, a scris Alice Cavaleru pe InstaStory.

Actorul, un tată model

Vladimir Drăghia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice Cavaleru, femeia în brațele căreia și-a găsit adevărata fericire și alături de care se bucură de o familie împlinită. Actorul este un tată implicat și are o relație specială cu fiicele lui, Zora și Alegra.

Toți fanii care îl urmăresc pe actor pe rețelele de socializare știu că de fiecare dată când are ocazia postează imagini emoționante alături de cele mai dragi persoane din viața lui. Vladimir Drăghia se poate considera un bărbat împlinit atunci când se află în preajma soției și a fetițelor, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303