REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alimentul care te hidratează, chiar dacă nu bei apă

Alimentul care te hidratează, chiar dacă nu bei apă

A.F. 4 iulie 2024 | 00:00 88

Adrian Vasile, expert naturopat, a vorbit despre alimentele care ne hidratează chiar și atunci când nu bem apă îndeajuns. Potrivit acestuia, o hidratare chiar mai eficientă decât cea pe bază de apă vine din fructe.

Alimentul care te hidrateaza, chiar daca nu bei apa

„Sistemul imunitar devine foarte reactiv la tot ceea ce se întâmplă în interior și atacă anumite molecule. Împrumută energie. Este un efort pentru el să neutralizeze aceste substanțe.

În schimb, dintr-un măr, nu ai ce să neutralizezi, pentru că acolo proporția de apă este foarte crescută iar hidratarea este foarte eficientă prin legume și fructe. Pentru că apa respectivă este legată de molecule, de vitamine, de minerale, anumiți nutrienți, fibrele acelea solubile, etc. Și atunci corpul rămâne hidratat pe o perioadă mai lungă de timp. Acesta este secretul.

Cu cât hidratarea se face pe o perioadă mai lungă de timp, cu atât corpul poate extrage din nutrienți mai mult lichid. Adică este ca o pompiță adiacentă, programată de către Univers, care să ofere diferiți nutrienți, chiar și apă, pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Poate că tu nu ai timp, ești într-o ședință, faci sport, ești cu copilul, te concentrezi, conduci, dar acești nutrienți își fac treaba lor acolo, în tăcere, în liniște. Acesta este un dar divin. Ni s-a oferit acest lucru pe tavă, doar trebuie să ne bucurăm de el”, a explicat Aurelian Vasile la Antena 3 CNN, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510