REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Alin Oprea face dezvăluiri-șoc despre infidelitățile Larisei: „Mi-am dat seama că familia mea s-a destrămat”

Alin Oprea face dezvăluiri-șoc despre infidelitățile Larisei: „Mi-am dat seama că familia mea s-a destrămat”

A.F. 15 mai 2024 | 00:00 1536

În timpul procesului lor de divorț, Alin Oprea și fosta sa soție au fost implicați într-un conflict marcat de acuzații reciproce de infidelitate. Fosta soție a fost șocată și a pretins că a fost trădată, în timp ce Alin Oprea a susținut că a aflat despre infidelitatea ei de la DIICOT.

Alin Oprea face dezvaluiri-soc despre infidelitatile Larisei: „Mi-am dat seama ca familia mea s-a destramat”Alin Oprea

Telefoanele lor au fost supravegheate timp de cinci ani, deoarece Alin Oprea era implicat în afaceri de organizare a evenimentelor și avea contacte variate.

„La încheierea dosarelor, am fost întrebat dacă vreau să ascult înregistrările. Când am ascultat, am fost devastat. M-am simțit rău, am ajuns la spital și am fost internat pentru câteva ore.

Am încercat să mă calmez și să nu vorbesc. Apoi, când am avut suspiciuni că soția mea a fost infidelă din nou, la Londra, nu am mai putut să tac și i-am spus totul despre infidelitățile anterioare”, a declarat el recent.

Larisa a recunoscut, până la urmă, infidelitățile

În cele din urmă, Larisa a recunoscut că l-a înșelat de mai multe ori, după doi ani în care Alin Oprea a avut informații despre infidelitățile ei.

„Trei ani. Practic, am rămas uluit când am aflat. Ascultând conversațiile, am realizat că nu doar visul meu s-a spulberat, ci și familia mea. În acel moment, am înțeles că nu voi putea merge mai departe, dar am decis să nu fac public acest moment.

Ea a recunoscut atunci, m-a informat că a avut doi și a continuat. Apoi, mi-a sugerat să le spunem și copiilor. I-am explicat că nu ar trebui să află acest lucru, că nu este necesar. A fost o acceptare dificilă pentru mine, pentru că am crezut cu adevărat în ea, chiar dacă nu am simțit dragoste adevărată, iar ea nu a fost persoana potrivită pentru mine. Totuși, i-am respectat și i-am acordat încredere totală.

Fiica noastră împlinea 18 ani pe 2 august 2020 și am convenit să amânăm orice discuție despre divorț până după acea dată, pentru a nu-i afecta bucuria majoratului. Dar odată cu apropierea zilei de naștere a fiicei noastre, am fost lovit de un adevărat tsunami emoțional care mi-a furat orice bucurie",   a declarat Alin Oprea, la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Larisa l-a acuzat de violență domestică și verbală

Larisa l-a acuzat pe Alin de violență fizică și verbală, iar acesta din urmă a mărturisit că mariajul cu ea l-a marcat profund. Alin Oprea a dezvăluit că a iubit-o mult pe fosta sa soție, dar gesturile sale nu au fost niciodată apreciate. În schimb, Larisa l-a acuzat pe Alin de violență fizică și verbală, și a susținut că acesta avea probleme cu alcoolul.

„Nu am cerut niciodată ca ea să își caute un loc de muncă, chiar dacă ar fi fost apreciată inițiativa ei. Atunci când te simți trădat și utilizat, preferi să pui punct relației.

Nu a fost o necesitate stringentă, deoarece eu puteam să acopăr toate cheltuielile, investițiile imobiliare, educația copiilor și toate vacanțele în străinătate. Chiar dacă a fost o situație delicată, am decis să divorțez doar după ce copiii mei au devenit majori și am aflat cu siguranță că am fost „trădat' încă de la începutul căsniciei. Pentru mine, aceste lucruri au fost insuportabile", a declarat Alin Oprea în trecut, conform unui interviu acordat pentru click.ro.

Cu toate acestea, Alin Oprea a găsit fericirea din nou alături de Medana, noua sa soție, după divorțul de Larisa, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soc si groaza! Si de ce trebuie sa va spalati chilotii in public? Sunteti jalnici bai! Ti-ai gasit o gaoaza noua, arde-o linistit. Fosta si-a tras-o pe unde-a apucat, sa-i fie de bine. Ce vii sa chitai lacrimogene , cui ii pasa fatalaule?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016