REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
31.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Alina Pușcaș, dezamăgită de vacanța în Ibiza: Exact ca în Mamaia

Alina Pușcaș, dezamăgită de vacanța în Ibiza: Exact ca în Mamaia

Replica API 17 iunie 2022 | 16:19 2694

Alina Pușcaș a plecat în vacanță împreună cu soțul ei, iar acum le-a povestit fanilor că este dezamăgită de ceea ce a văzut acolo. Prezentatoarea de la Antena 1 se află în Ibiza.

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” se află de o zi în Ibiza și nu este deloc încântată de ceea ce a găsit acolo. Alina Pușcaș este total dezamăgită, pentru că avea alte așteptări de la vacanța pe care o aștepta atât de mult.

„Salutări din Ibiza. E drăguț, ce să zic, nu am ce să comentez, încă sunt la prima zi de ședere aici. Este pentru prima oară când ajung în Ibiza, Mihai a mai fost acum niște ani. Eu sunt un pic subiectivă. Ideea e că mie îmi place oriunde văd un palmier, plajă și soare. M-ai cucerit din start cu asta, dar trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent, era o plajă foarte murdară, nu mă așteptăm absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, ceva dezamăgitor, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate", potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate ai ajuns la ibiza din mamaia nord daca totul ti se pare cunoscut
0
0
Acolo nu sunt manele, manele , Cocalari .****a la Mamaya ,,,,,
0
0
deci si acolo camere de hotel sunt mucegaite si mancarea reincalzita ca la circiumile makedonesti ?
3
0
Nu.i adevaraaat ! Peste tot e altfel, e mai frumooos, curge lapte si MERE. Pina si la bulgari e mai frumos din cauza ca sint civilizati, marea e mai frumoasa, nu ca a noastra ! La noi totu pute ptr ca aruncam gunoaie si peturi unde ne vine. Cind plecati pe-afara aveti grija sa va portati civilizat, la noi dupa ce mincati shaorma sau hamsiile aruncati ambalajul unde va vine.... Manelizatilor ! Scuze !!! Am vrut sa spun .**. Civilizatilor !
4
0
da desigur acolo nu te-a bagat nimeni in seama si ai fost zero pe cind in mamaia ajungi la stiri .
1
0
Tot cipani si acolo ?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513