REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele

Alina Sorescu se teme că Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele

Valentina CAMARA 16 martie 2023 | 00:00 395

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani. Cu ceva timp în urmă, aceștia au constatat că relația lor nu îi mai mulțumea, așa că au luat-o pe drumuri separate.

Alina Sorescu se teme ca Alexandru Ciucu i-ar putea lua fiicele

Chiar dacă aceștia sunt despărțiți de luni întregi, iată că divorțul dintre ei nu s-a finalizat încă, însă ar putea să nu mai treacă prea mult timp până când desfacerea căsătoriei se va termina.

Alina Sorescu se teme că fostul soț i-ar putea lua fetele

Chiar dacă în trecut s-au iubit, acum Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai află în cele mai bune relații. După ce a trecut prin clipe grele, iată că solista se concentrează mai mult pe carieră și, bineînțeles, pe fetele ei, pe care le iubește foarte tare.

Tocmai pentru că își dorește să ajute cât mai mult copiii, cântăreața urmează să susțină un concert caritabil pe data de 11 aprilie la Ateneul Român.

Cântăreața își dorește să strângă bani pentru micuții născuți prematur, subiect care o emoționează foarte tare pe artistă, pentru că a trăit pe pielea ei o situație similară.

Cu această ocazie, solista a vorbit și despre stadiul în care a ajuns procesul divorțului dintre ea și fostul ei soț, care datează deja de mult timp. Indiferent de deznodământ, cântăreața spune că cei mici au nevoie să crească într-un mediu propice dezvoltării lor, ceea ce își dorește pentru fiicele sale.

„Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară.

Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii.

(...) Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției în foarte scurt timp și sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important.

(...) Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(...) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice”, a declarat Alina Sorescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu, despre cele două fiice ale sale

Alina Sorescu este foarte atașată de cele două fiice ale sale și își dorește ca acestea să aibă parte de tot ce este mai bun pe lume și să fie sănătoase.

Momentan însă, mezina nu se simte prea bine, din cauza unui streptococ care îi dă mari bătăi de cap copilei. Alina spune că abia așteaptă ca fetița să se facă bine, pentru a-și putea relua activitățile din viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, solista își dorește ca fiicele sale să o însoțească la concert, așa cum fac de fiecare dată când au ocazia.

„Cea mică e puțin bolnăvioară, că așa e perioada aceasta, ne luptăm cu un streptococ de care sperăm să scăpăm, umblă mulți viruși prin colectivitate în această perioadă a anului, dar ne facem bine, că de astea există iubire și îngrijire și atenție și medici buni. Carolina e la școală, Raisa e cea bolnăvioară, dar se face bine și ea. Abia așteaptă și ele concertul lui mami, sunt fericite să vină cu mine când am concerte, să mă însoțească și fac totul pentru ca ele să fie mândre de mine”, a mai dezvăluit artista în emisiunea menționată anterior, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303