REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alina Sorescu și-a deschis sufletul: "A fost un an complicat din punct de vedere personal pentru mine"

Alina Sorescu și-a deschis sufletul: "A fost un an complicat din punct de vedere personal pentru mine"

Valentina CAMARA 20 decembrie 2022 | 00:00 600

Alina Sorescu trece printr-o perioadă înfloritoare, din punct de vedere profesional. Deși nu i-a fost deloc ușor după separarea de tatăl fetițelor ei, artista a încercat să nu lase divorțul să-i afecteze cariera.

Alina Sorescu

De curând, cântăreața a avut parte de o revenire spectaculoasă în muzică, iar acum a anunțat că are și alte surprize pentru cei de acasă.

Alina Sorescu regretă divorțul de Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru WOWbiz, unde a fost mai sinceră ca niciodată. Artista și-a deschis sufletul și a  vorbit despre cumpenele din plan sentimental din anul ce stă să treacă. Alina Sorescu vrea doar să își găsească liniștea și recunoaște dacă regretă sau nu divorțul de fostul soț, Alexandru Ciucu.

"Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine, dar așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile și să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere.", a declarat Alina Sorescu.

Motivul pentru care Alina Sorescu zâmbește cu gura până la urechi, după divorț

Nu mai e un secret pentru nimeni că Alina Sorescu a înflorit spectaculos, după perioada grea prin care a trecut în procesul de divorț. Alina Sorescu ne-a dezvăluit ce o face să zâmbească în prezent și ce îi dă imbold să se bucure de viață în fiecare zi.

"Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune. Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii. Fac foarte multe lucruri, tocmai de aceea am venit să îmi promovez evenimentul pe care îl voi găzdui pe 20 decembrie la Ateneul Român, unde voi prezenta, un spectacol caritabil unde voi prezenta, voi cânta alături de celebra trupă Valahia, dirijată de maestrul Florin Totan, îl vom avea invitat pe marele Gheorghe Zamfir, vor cânta cu noi Vlad Miriță, sopranele Silvia Micu și Rodica Gabriela Anghelescu, vor fi și picii mei, pentru că vom fi în preajma Crăciunului. Este un eveniment care are și o conotație caritabilă, pentru că fondurile vor fi redirecționate către copii mai puțin norocoși. Așa că, nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze când ai lucruri atât de frumoase care ți se întâmplă. Așadar, închei anul acesta în stil mare, pe o scenă mare, așa cum am tot ținut-o în 2022, am cântat la Sala Palatului, unde am avut o sală arhiplină, alături de picii mei, de invitații noștri, am lansat trei clipuri. Chiar a fost un an bun profesional.", a declarat Alina Sorescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510