REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Allen Coliban (USR): Îl provoc pe George Scripcaru (PNL-PSD) să discutăm, ca doi primari, despre viitorul Braşovului

Allen Coliban (USR): Îl provoc pe George Scripcaru (PNL-PSD) să discutăm, ca doi primari, despre viitorul Braşovului

Victor ROTARU 21 mai 2024 | 00:00 125

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său contracandidat, fostul primar George Scripcaru, susţinut de PNL şi PSD, menţionând că tocmai o astfel de discuţie, pe proiecte concrete, lipseşte din actuala campanie electorală.

 Allen Coliban (USR): il provoc pe George Scripcaru (PNL-PSD) sa discutam, ca doi primari, despre viitorul BrasovuluiAllen Coliban

"Îl provoc, îl invit pe contracandidatul meu principal la o dezbatere pe proiecte. Suntem doi primari cu experienţă administrativă, putem să discutăm pe cifre, pe bugete, pe strategii de dezvoltare, putem să discutăm pe măsuri concrete aplicabile nu doar pe idei şi vise. Din păcate, în aceste momente de campanie electorală am văzut mult prea multe minciuni, mult prea multă manipulare şi prea puţin o discuţie despre viitorul Braşovului. Eu am un plan pentru viitorul Braşovului, pe care l-am prezentat braşovenilor şi pe care de-abia aştept să îl pot pune pe masă în orice dezbatere cu contracandidaţii", a afirmat Allen Coliban.

Totodată, el a subliniat importanţa întâlnirilor directe cu braşovenii în această campanie.

"Pe măsură ce reducem distanţa dintre cetăţeni şi reprezentanţii lor, vom creşte puterea democraţiei noastre. Forma aceasta de a discuta direct cu cetăţenii, de a răspunde direct problemelor lor, este cea mai pură legătură dintre electorat şi cei aleşi. Am făcut acest lucru de fiecare dată, l-am făcut în campaniile anterioare", a spus primarul Braşovului.

Allen Coliban, care este candidatul Alianţei Dreapta Unită, susţinut şi de FDGR, dar şi de REPER, a participat la invitaţia lui Dacian Cioloş, primul pe lista Partidului REPER pentru Parlamentul European, la o discuţie a acestuia din urmă cu electoratul, organizată în Piaţa Sfatului, în cadrul seriei de evenimente Agora REPER, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR partidul cel mai nociv
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620