REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanța promovează democrația cu ușile închise!

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanța promovează democrația cu ușile închise!

Mirela PASCAL 22 iulie 2024 | 17:35 1801

Social democrații din județul Constanța și-au dat întâlnire luni, 22 iulie, la Centru de Afaceri de la Năvodari, acolo unde au loc alegerile pentru funcțiile de conducere din Organizația Județeană a PSD Constanța. Până astăzi, se știa că unicul candidat este Felix Stroe, președintele PSD Constanța în funcție, însă în cursul zilei de luni, 22 iulie, și-a anunțat candidatura și deputatul Lucian Lungoci. Precizăm că alegerile se desfășoară cu ușile închise pentru prima dată în istoria postdecembristă a PSD.

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!Lucian Lungoci, Felix Stroe

Marcel Ciolacu a dat unde verde celor câteva organizații județene unde nu au fost organizate alegeri să-și facă curățenie și să pună la punct toate detaliile în vederea alegerii noii conduceri, până pe 12 august, cel târziu, având în vedere că, pe 24 august, are loc congresul PSD, iar premierul Marcel Ciolacu a declarat că va candida pentru un nou mandat la şefia partidului.

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!conferință PSD

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!Felix Stroe

Așa se face că PSD Constanța își va desemna luni, 22 iulie, începând cu ora 17.30,  conducerea județeană, eveniment la care vor fi prezenți și personalități social democrate de la București, posibil și premierul Marcel Ciolacu.

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!Hristu Uzun, Cristian Cârjaliu

Precizăm că evenimentul se desfășoară departe de ochii vigilenți ai presei, jurnaliștii fiind informați că au voie în sală timp de 5 minute, iar „masa și dansul“, la final.

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!Daniel Georgescu, Ion Dumitrache

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!conferință PSD

Cine și ce are de ascuns și unde s-a mai pomenit ca la un congres de alegere a forumului de conducere al unui partid să nu aibă acces presa? Oare cine va valida alegerile, în aceste condiții?

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!conferință PSD

Video:

O persoană din exterior a pătruns în sală și a perturbat ședința, reproșându-i lui Felix Stroe că partidul „a distrus țara.“

Video 2:

.

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise! Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța

„În urmă cu 10 zile, a avut loc ședința Consiliului Politic Național, prezidată de domnul președinte Ciolacu, care a convocat congresul partidului și a hotărât ca în toate organizațiile județene - 41 de județe - și cele 6 de sector, să se desfășoare, în perioada premergătoare lucrărilor Congresului, conferințe județene. O parte dintre organizațiile județene au avut alegeri interne și atunci aceste organizații vor avea ca punct la ordinea de zi stabilirea delegațiilor pentru Congresul PSD, iar cele aproximativ 17 județe și sectoare care nu au făcut alegeri interne, le vor face și pe acestea, respectiv alegerea Birourilor Permanente Județene și vor stabili, de asemenea, în continuare, ca punct la ordinea de zi, a delegațiilor pentru Congres“, a declarat Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța.

Alo, domnu' Ciolacu! PSD Constanta promoveaza democratia cu usile inchise!Lucian Lungoci, Felix Stroe

„Noi ne propusesem să desfășurăm această conferință județeană la sfârșitul anului 2024, în luna decembrie, după alegerile prezidențiale și cele parlamentare, însă Consiliul Politic Național a luat această decizie și de aceea am purces la realizarea acestei conferințe județene de dare de seamă și alegeri“, a adăugat Felix Stroe.

„În conformitate cu prevederile Statutului PSD, s-a făcut un regulament de depunere a candidaturilor pentru funcțiile de președinte, primvicepreșendite, secretar executiv, vicepreședinte, procedură care a stabilit o perioadă de 8 zile în care toți cei care îndeplinesc condițiile statutare și își doresc, să își depună candidaturile pentru funcții în Biroul Permanent Județean. Condițiile au fost extrem de simple, cel care dorește să candideze într-o funcție în Biroul Permanent Județean, trebuie să fie membru PSD și să aibă recomandarea organizației din care face parte, colegii lui, alături de care a muncit, să îl recomande pentru funcție în Biroul Permanent Județean“, a concluzionat Stroe.

Video 3:

 

După aceste declarații ale lui Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, jurnaliștii au fost scoși din sală.

Update:

La alegerile pentru funcțiile de conducere din Organizația Județeană a PSD Constanța sunt 478 membri PSD prezenți la vot.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD = Cancerul Romaniei
4
0
Vai ce este în satul lui Cirjaliu! Mai e puțin.
4
0
Nu mai s******i comentarile lingailor
3
0
Bravo Lucian pentru curaj! Nu vă lăsați manipulați de propaganda grosolană a actualei conduceri!
3
0
Numai jeguri în partidul asta. Iar Stroe un criminal securist j***s porc umflat fomist împreună cu Dumitrache .. toți m********i băgați în PSD
6
0
CAND SCAPA CERNAVODA DE NICOLAE EMILIAN.DIN CAUZA ACESTUI INDIVID CERNAVODA NU ARE PRIMAR PESEDE...NU PUTEM SA NE UNIM CU UN HOT.
5
1
Psd ...partid fără barbati. Numai zdrente de caractere. Cta, trezeste-te!
9
0
OARE CAND VOM SCAPA DE ACEST INDIVID...FELIX STROE ??? ACEST PERSONAJ NOTORIU ESTE CIUMA...PESEDEEEEEE...
11
0
CAND PUTEM VOTA EXCLUDEREA LUI RASAUTEANU ? EU SI ALTI COLEGI NU MAI VREM SA NE AFISAM/ASOCIEM CU EL. ESTE UN OM F. PERICULOS CARE VORBESTE URAT CU SI DESPRE TOTI COLEGII/FOSTII COLEGI !! RUSINE. MEMBRII PSD STIU DESPRE CE VORBESC
12
0
Mergem direct spre dictatura, arunci sa vezi ca primii cad cei din jur de la putere. O sa fie groasa, pregatiti-va de armata , lupte de strada etc
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699