REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
21.6° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Alt scandal de hărțuire sexuală: Un conferențiar ar fi trimis studentelor poze cu el dezbrăcat

Alt scandal de hărțuire sexuală: Un conferențiar ar fi trimis studentelor poze cu el dezbrăcat

A.F. 31 iulie 2024 | 20:52 1283

Încă un scandal de hărțuire sexuală, de această dată la Universitatea de Arhitectură din București. Un conferențiar ar fi trimis studentelor poze cu el dezbrăcat. Universitatea de Arhitectură a anunțat că a decis suspendarea acestuia și audierea în Comisia de Etică.

Alt scandal de hartuire sexuala: Un conferentiar ar fi trimis studentelor poze cu el dezbracat Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București

După SNSPA, și Universitatea de Arhitectură din București se află în mijlocul unui scandal de hărțuire sexuală. Un profesor a trimis studentelor poze cu el dezbrăcat, scrie publicația redactiaropaganism.eu. Este vorba despre Ștefan Adam, cunoscut arhitect bucureștean și conferențiar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Acesta le scria fetelor mesaje în privat.  

- Întoarsă cu fața la geam și mângâiată cu linia. Sau mângâiată din penumbră. S-ar auzi în aer freamătul.

- Sublim.

- S-ar ridica în întuneric.

- Mângâiată din penumbră.  

Așa sună un schimb de mesaje între Ștefan Adam și o studentă pe o rețea de socializare.

Alt scandal de hartuire sexuala: Un conferentiar ar fi trimis studentelor poze cu el dezbracatschimb de mesaje între Ștefan Adam și o studentă

Pentru publicația redactiaropaganism.eu, care a făcut investigația, cadrul didactic a precizat că pozele și conversațiile apărute în spațiul public fac parte din viața sa privată. "Sunt distincte de activitatea publică și nu implică în niciun fel Universitatea de Arhitectură. În cazul în care au lezat cu ceva, îmi cer scuze".  

Pe grupurile de WhatsApp, studenții spun că reprezentanții Universității știu de comportamentul deviant al profesorului.

"Păi și rectorul știe de ani de zile și nu s-au luat măsuri." Altcineva spune "Rectorul ne-a zis așa: "ca să putem lua acțiuni trebuie să vină cineva să semneze că s-a întâmplat ceva."  

Universitatea de Arhitectură a reacționat. "În urma demersurilor conducerii universității și a discuției cu domnul Ștefan Adam, conducerea îi va suspenda, la cerere, activitatea," a precizat Marian Moiceanu, rectorul Universității, scrie digi24.ro.

Reacția profesorului Ștefan Adam

Acesta a transmis că mesajele apărute în spațiul public țin de viață privată și a confirmat că a solicitat Universității de Arhitectură suspendarea activității sale didactice. Conferențiarul universitar a precizat că nu dorește ca viața sa privată să afecteze imaginea instituției la care lucrează.  

„Dată fiind prezența în spațiul public a unor mesaje cu caracter personal sau aspecte ale vieții private, menționez că ele țin de viaţa privată, sunt distincte de activitatea publică și nu implică în niciun fel Universitatea de Arhitectură. În cazul în care au lezat cu ceva, îmi cer scuze. Deși sunt exclusiv elemente de viață privată, am constatat și eu că ele au devenit publice. Tocmai ca în niciun fel viața privată a unei persoane să afecteze imaginea unei instituții la care lucrează (UAUIM), am solicitat conducerii universității suspendarea la cerere a activității didactice până la data convocării Comisiei de Etică”, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"universitatile" romanesti au si rezultate! primele din caoda!
1
0
Masculi impotenti, la care nu se uita nicio femeie, ajung la extreme. De-aia devin poponautzi sau isi schimba sexul.
3
2
e la moda printre curvulite sa se dea victime.
4
5
sa-i dea acolo baietii din penumbra la bouchi in fiecare seara, jav ra cu pretentii de universitar.
7
2

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516