REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Alte 6 adăposturi de protecție civilă din municipiul Constanța au fost renovate

Alte 6 adăposturi de protecție civilă din municipiul Constanța au fost renovate

Andreea CONDURACHE 22 decembrie 2023 | 11:34 1613

Alte șase adăposturi de protecție civilă din municipiul Constanța au fost renovate. Construcțiile trebuie să fie sigure pentru adăpostirea în caz de urgență, astfel încât efectuarea lucrărilor a fost mai mult decât necesară.

Alte 6 adaposturi de protectie civila din municipiul Constanta au fost renovateadăpost de protecție civilă

Echipele de muncitori au executat lucrări de reparații la adăposturile situate în următoarele locații:

- strada Baba Novac, bloc L119A, scara B;

- strada București, bloc L18, scara A;

- aleea Garofiței, nr. 16, bloc L76, scara B;

- aleea Garofiței, nr. 16, bloc L76, scara C;

- aleea Garofiței, nr. 22, bloc L88, scara A;

- aleea Garofiței, nr. 22, bloc L88, scara D.

Alte 6 adaposturi de protectie civila din municipiul Constanta au fost renovateadăpost de protecție civilă

Lucrările au presupus remedierea defecțiunilor la instalația electrică, repararea și zugrăvirea pereților și tavanelor, vopsirea tâmplăriei metalice, înlocuirea ușilor și montarea de instalații sanitare noi.

Alte 6 adaposturi de protectie civila din municipiul Constanta au fost renovateadăpost de protecție civilă

În municipiul Constanța, adăposturile au dimensiunea medie de 150 mp, iar fiecare persoană are alocat 1 mp. Avantajul principal al acestor tipuri de adăposturi îl reprezintă grosimea pereților, construiți astfel încât să facă față atacurilor aeriene. Adăposturile au uși metalice etanșe, grupuri sanitare, sistem de filtro-ventilație și ieșiri de salvare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cutremurul cel mare va veni sigur si sunt multe cladiri cu structura de rezistenta afecatata in care locuiesc sau sunt folosite de oameni si ptr cele private in majoritatea cazurilor proprietarii nu isi permit expertiza si repararea care sunt foarte scumpe si multi sunt si inconstienti si ignora pericolul; de ce guvernul, primariiile si cj ignora complet problema asta foarte grava si nu au un program amplu de ajutoare financiare ptr cei care nu-si permit asta ? asteapta sa numaram mortii si ranitii la primul cutremur ? da asta fac si unde ii vor muta pe sinistratii din cladirile distruse in care nu se va mai putea locui ? nimeni nu stie
0
1
La nivelul de educatie al populatiei majoritare,e greu de inchipuit cam cum si cat timp ar rezista grupuri de oameni in acele spatii,fara sa se ia la ciondaneala si chiar mai grav. Nu avem cultura respectului reciproc,nu suntem educati in a fi empatici,in a recunoaste velorile si ierarhiile bazate pe acestea. Ne tragem pe sfoara intre noi,suntem violenti,turbati si extrem de egoisti. Mai bine supravietuim cate unul,doi,sau grupuri foarte mici,fara sa fim undeva intr-o incinta. Nu suntem uniti,omenosi decat de parada,cand simtim ca e cool sa dai bine pe retele sociale.
1
1
Nu ne plac vestile bune.
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166