REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Amalia Năstase, în scandal monstru cu Poliția! „Vouă nu vă e, mă, rușine?!”

Amalia Năstase, în scandal monstru cu Poliția! „Vouă nu vă e, mă, rușine?!”

A.F. 24 aprilie 2023 | 00:00 2091

Amalia Năstase e foc și pară! Nu se mai poate odihni nopțile de șase ani! Un club din apropierea locuinței sale  îi strică somnul. Toată noaptea decibelii răsună în boxe în tot cartierul. Vedeta a făcut mai multe reclamații la Poliție, dar fără nici un rezultat.

Amalia Nastase, in scandal monstru cu Politia! „Voua nu va e, ma, rusine?!”Amalia Năstase

Amalia Năstase (45 de ani) a ajuns la capătul puterilor! Nu se mai poate odihni deloc nopțile, din cauza unui club de fițe, situat chiar în vecinătatea locuinței sale dintr-un cartier de lux din Capitală. Decibelii răsună la maxim în boxe toată noaptea, iar pentru Amalia somnul s-a transformat într-un coșmar.

Amalia Năstase: „Mi-ar fi rușine să fiu polițist și să-mi râdă niște interlopi în față”

Vedeta a făcut reclamații și petiții nenumărate la Poliția sectorului 1, dar și la Primărie.

„De mai bine de 6 ani sun, în fiecare weekend, la Poliția Română ca să reclam faptul că un club, care nu are autorizatie, face concerte, cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber, până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei «au spate», așa mi s-a spus.

„Nicușor Dan e dulce somnul?!”

Am făcut petiție la Primaria sectorului 1 și mi-a răspuns doamna primar Clotilde Armand că așa e (nu au autorizație de funcționare) și că Poliția va lua măsuri. Poliția mi-a răspuns că dacă mă deranjează, pot să sun la 112!

Vouă nu vă e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre vă arde? Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer! PS: am făcut toate petițiile posibile. Nicușor Dan e dulce somnul?!”, a tunat și a fulgerat fosta soție a lui Ilie Năstase, pe contul ei de socializare, în speranța că măcar așa se va face, în sfârșit, auzită.

Care a fost răspunsul Poliției sectorului 1?

Reprezentanții Poliției sectorului 1 au venit, până la urmă, cu un răspuns oficial, care a nemulțumit-o însă total pe Amalia.

„Bună seara. Locația menționată de dumneavoastră a avut, în fiecare an, autorizație de funcționare, dar nu și pentru construirea terasei, fapt pentru care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, atât de către colegii din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, cât și din cadrul Biroului Disciplina în Construcții.

Vă adresăm rugămintea să specificați cu exactitate ce anume reclamați în prezent, întrucât clubul la care faceți referire este deschis doar în perioada mai-octombrie. În prezent, este închis. Vă asigurăm că, la momentul oportun, vom verifica dacă locația deține toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea specifică a activității.

Așa cum v-a mai fost transmis, vă îndrumăm să apelați Dispeceratul Poliției Locale 021.9540, disponibil 24/7, pentru o intervenție promptă, atât în situația tulburării liniștii publice, cât și în alte situații din zona noastră de competență”, precizează reprezentanții Poliției sectorului 1, chiar pe contul de socializare al vedetei.

Amalia Năstase nu renunță, însă, la luptă.

„Poliția Locală Sector 1, păi nu vreți voi acum să mergem să vedem cum e închis?! Bubuie muzica de rupe și acum. Voi sunteți ok? Doamne ferește! Reclam că pe un teren aflat în proprietatea publică a statului este o scenă, cu boxe de concert, cu mese și consumație, fără autorizație că știți și voi că nu are cum să ia vreodată autorizație.

Și voi (sau cine s-o duce) vă duceți și ăia vă arată autorizația de funcționare din hală, și gata, plecați la secție mulțumiți. Aș vrea să știu cum de v-ați informat atât de bine despre programul ăla de funcționare și nu v-ați suit în mașină să vedeți ce reclam. Cum adică, acolo nu a fost nimeni? Conform legii când sună cineva, se intervine. Ce visați că e închis clubul? Doamne, ce bătaie de joc. Ministerul Administrației și Internelor ce e cu voi?”, a mai scris indignată vedeta, pe contul ei de socializare.

Amalia Năstase locuiește, în prezent, împreună cu familia într-o vilă a cărei valoare se ridică la câteva sute de mii de euro. Proprietatea, în care s-a mutat în anul 2017, este localizată într-o zonă de lux din Capitală, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem si noi un politist local OlTEANU VALERIU care refuza constant sa ia masuri impotriva molozului depozitat de RAJA Constanta pe terenurile primariei sau impotriva la SC TOMIS PLUS SRL care a construit fara niciun fel de autorizatie un drum pietruit de 1 km. In schimb, daca iti creste iarba in curte te trezesti cu ditamai amenda. Individul asta a crescut sigur in desert unde nu exista iarba. Vrea ca terenurile sa fie din pamant steril sau din nisip. Nu iti este rusine ma, sa mai stai in Politia Locala Constanta ? Dati demisia si pleaca sa nu te mai vedem.
1
0
Si cea locala este foarte viteaza da si cea nationala ,au luat serviciu de bugetari ca sa nu faca nimica,mai exista si un conflict de munca ,politistii evident ca doresc bani mai multi ptr munca ,,prestata” ,pacat de cei 10-20 la suta din ei care isi fac treaba Iar restul sunt doar pe capatuiala.
1
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
4
1
Ce sa zic.. panaramele fac reclamatii....culeg ceea ce au promovat..clubareală
6
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303