REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° ConstanÈ›a Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
21.4° ConstanÈ›a Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Amalia Năstase și soțul ei părăsesc România. Care este țara în care vor să se mute

Amalia Năstase și soțul ei părăsesc România. Care este țara în care vor să se mute

A.F. 19 iunie 2024 | 00:00 666

Amalia Năstase a luat prin surprindere pe multă lume la anunÈ›area veÈ™tii că ea È™i soÈ›ul ei au ales È›ara pentru care părăsesc România. Prezentă într-o emisiune televizată, vedeta a oferit mai multe detalii pe marginea acestui subiect. 

Amalia Nastase si sotul ei parasesc Romania. Care este tara in care vor sa se muteAmalia Năstase și Răzvan Vasilescu, foto: Social media

Una dintre cele mai mari dorinÈ›e pe care o au Amalia Năstase È™i Răzvan Vasilescu este aceea de a se muta într-o altă È›ară. Nu acum, ci peste ani, la bătrâneÈ›e, destinaÈ›ia fiind deja aleasă - FranÈ›a. 

Amalia Năstase: „Francezii sunt cei mai aristocraÈ›i” 

Recent, fosta soÈ›ie a lui Ilie Tănase a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul său de viață. De asemenea, pe lângă faptul că a mărturisit că îÈ™i doresc să îÈ™i petreacă ultimii ani ai vieÈ›ii în FranÈ›a, vedeta a vorbit È™i despre planurile de vacanță pe care le au pentru vara aceasta. 

„FranÈ›a! M-aÈ™ muta definitiv atunci când vom fi mai în vârstă, probabil că o să avem o căsuță în sudul FranÈ›ei. Parisul… dacă putem… un apartament la Paris e… Francezii sunt cei mai aristocraÈ›i aÈ™a la bătrâneÈ›e È™i ies la masă până la 90 de ani. M-au cucerit! AÈ™a aÈ™ vrea să fiu È™i eu!”, a mărturisit Amalia Năstase, la Antena Stars.

Amalia Năstase, vacanță în Grecia cu familia 

Vedeta a vorbit È™i despre planurile acestei veri. Ea, alături de partener È™i copii, vor pleca în Grecia. TotuÈ™i, Amalia Năstase a recunoscut È™i faptul că îÈ™i doreÈ™te ca ea È™i Răzvan Vasilescu să se bucure de câteva zile doar pentru ei. 

„Vrem să mergem prin Grecia, să ne împărÈ›im între vacanÈ›ele cu copiii È™i o zi, două fără copii. Vom avea o vară în care mergem la mare, în multe mări. Locul meu preferat a fost, va fi È™i va rămâne tot timpul Coasta de Azur. Mi se pare că FranÈ›a este cea mai frumoasă È›ară din lume È™i, bineînÈ›eles, Coasta de Azur este cel mai frumos loc de vacanță”, a mai spus Amalia Năstase, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu siguranta nu a fost nevasta mea hehehe
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436