REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Ambarcațiune răsturnată în largul Mării Negre, recuperată de ARSVOM: s-a deschis o anchetă

Ambarcațiune răsturnată în largul Mării Negre, recuperată de ARSVOM: s-a deschis o anchetă

Mirela PASCAL 6 aprilie 2024 | 00:00 2047

În cursul zilei de miercuri, 3 aprilie, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost alertată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) cu privire la o ambarcațiune răsturnată, în zona travers Tuzla. Potrivit informațiilor noastre, ar putea fi vorba despre o fostă ambarcațiunede salvare și căutare, care are aproximativ 3 tone și a fost transformată în una cu scopuri militare, cel mai probabil de bruiaj.

Ambarcatiune rasturnata in largul Marii Negre, recuperata de ARSVOM: s-a deschis o anchetanava răsturnată

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, a fost solicitată să intervină pentru a efectua operațiuni de căutare și salvare, dar în urma căutărilor nu a fost găsită nicio persoană, singurul obiect identificat, în perimetrul de căutare, a fost barca răsturnată. Fiind considerată un pericol pentru siguranța navigației, ambarcațiunea a fost remorcată de către nava Sar Artemis- ARSVOM și adusă în port, pentru a se face investigații. În acest moment este o anchetă în curs de desfășurare și se fac cercetări de către organele abilitate.

Ambarcatiune rasturnata in largul Marii Negre, recuperata de ARSVOM: s-a deschis o anchetanava ARSVOM


În ce privește activitatea ARSVOM, misiunea a fost îndeplinită cu succes, conform procedurilor pentru intervenții de căutare și salvare, sub coordonarea și la indicațiile Centrului Maritim de Coordonare, transmite ARSVOM. Amintim faptul că, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare este organul tehnic de specialitate din subordinea Ministerului Transporturilor, prin care acesta asigură activitatea de căutare și salvare a vieții omenești pe mare și intervenții în caz de poluare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era obeza de p****l in luntre, a dat o basina de 5 kile căci era deranjata ls burdihan după 7 shaorma mari infulecate la micul dejun și uite asa era sa asistam la o tragedie maritima. Mai ușor cu astea, m****o
2
0
Este vorba despre o drona marina...informați corect lumea!!!
4
0
Urla in pădure lupușorule! Este mediul in care te incadrezi perfect!
1
2
Drona “aliaților “ ucrainieni nu mai face nimeni scandal ? Dacă lovea o nava ?
7
2
VA TRIMITEM UN SPECIALIST DE LA ANR JURILOVCA SA VA INVETE CERCETARE.
7
0
Carliont sunt cu ochii pe tine!
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712