REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Ambasada SUA: Decizia preşedintelui Iohannis de a-şi retrage candidatura - exemplu al angajamentului de a asigura unitatea NATO

Ambasada SUA: Decizia preşedintelui Iohannis de a-şi retrage candidatura - exemplu al angajamentului de a asigura unitatea NATO

Victor ROTARU 24 iunie 2024 | 00:00 152

Ambasada SUA transmite că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-şi retrage candidatura pentru funcţia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea şi consensul în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

Ambasada SUA: Decizia presedintelui Iohannis de a-si retrage candidatura - exemplu al angajamentului de a asigura unitatea NATOKlaus Iohannis

"Decizia preşedintelui României Klaus Iohannis de a-şi retrage candidatura pentru funcţia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea şi consensul în cadrul Alianţei. Suntem recunoscători pentru contribuţiile României la Alianţă şi pentru eforturile preşedintelui Iohannis de a aduce în dezbatere problemele critice de pe Flancul de Est al Alianţei, inclusiv regiunea Mării Negre", se arată într-un răspuns al Ambasadei SUA transmis.

Preşedintele Klaus Iohannis a informat Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) că i-a anunţat pe aliaţii din cadrul NATO, la sfârşitul săptămânii trecute, asupra retragerii candidaturii sale pentru funcţia de secretar general al organizaţiei.

"Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului să se pronunţe cu privire la candidatura lui Mark Rutte pentru funcţia de secretar general al NATO, aceştia declarându-se în favoarea susţinerii de către România a candidaturii premierului olandez", potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa caute dulapul mut la sefia NATO. Doamne fereste !
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016