REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
19.3° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Ambasada SUA la București a emis o alertă de securitate: „Sunt amenințate instituții religioase din România!“

Ambasada SUA la București a emis o alertă de securitate: „Sunt amenințate instituții religioase din România!“

A.F. 11 octombrie 2024 | 21:25 1282

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a emis, vineri, 11 octombrie, o alertă de securitate privind ameninţări ce ar viza instituţii religioase, precum moschei, temple sau sinagogi din România, în weekendul 11-13 octombrie.

Ambasada SUA la Bucuresti a emis o alerta de securitate: „Sunt amenintate institutii religioase din Romania!“

„Ambasada Statelor Unite ale Americii a fost informată cu privire la amenințări care ar putea viza o sinagogă, un templu sau o moschee din România pentru weekendul 11-13 octombrie.

Ambasada îndeamnă cetățenii americani să manifeste prudență sporită în apropierea instituțiilor religioase din România pentru această perioadă”, scrie în comunicatul Ambasadei SUA la București.

În textul alertei, reprezentanții ambasadei le recomandă cetățenilor: precauţie sporită, să ia în considerare evitarea instituţiilor religioase în această perioadă, să nu atragă atenţia asupra lor, să fie atenţi la ceea ce se întâmplă în jur şi să îşi revizuiască planurile personale privind siguranţa, scrie digi24.ro.

Update:

SRI: „Nu sunt date pentru creșterea nivelului de alertă teroristă“

„SRI nu are date care ar putea conduce la solicitarea creșterii nivelului de alertă teroristă, dar ținând cont totuși de contextul internațional de securitate și de evenimentele religioase care se întâmplă în acest weekend, SRI, cu structurile competente, va manifesta o atenție sporită pentru prezervarea stării de securitate în România”, a transmis purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi suntem buni cu toti.Tara tuturor ranitilor.Hai cu Ucraina. Acum cu jidanii.In Ucraina sunt izgoniti le-au inchis scoli,biserici in Lb Romana.In Israel ati vazut cum tipa aia la noi sa stam alniati la rand la mormant? Ati vazut cum se comporta cu noi? Ii primim pe totii din Ucraina ei primesc toate ajutoarele de la guvern ca au dirctive de UE MU.E,de la toti de afara.La romanii nostri nu le-au dat nici apa.Nimeni nu ii vede pe sinsitrati,nesinistrati,bolnavi.Nu zic sa nu ii ajute,dar pe romani? Pe romanii nostri sinsistrati ca vine iarna si sunt vai de viata lor cine ii ajuta?Pe ai nostri ii manca in c*r si asculta de UE MUE von der c*r si o sa o luam in bot.Pe inexistentul presedinte il doare in c*r si pe guvernanti.Daca maine este ceva sunt primii fugiti din tara.Astia aproba tot ca papagalii.Toti au capete de jidani.La Sf. Parsacheva toti romanii rataciti ca mieii ultima speranta, de ajutor in necazuri.La sinagogi evresti ,la musulmani?
0
0
Cum ai venit j egosii care violeaza si mananca copii ,ne mai considera si Goymi pisha-s-ar pe el de Talmud,vin si problemele dar sa nu uite ca aici si au rupt dintii la propriu si alte popare si noi nu suntem Palestina noi facem colive
2
1
Ce plm inseamna asta?
0
0
De ce aduceti voi evrei in ro?
3
3
Pai era și timpul că ocupanții de la Kogălniceanu să își facă mendrele prea era liniște
3
4

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358