REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ambasada Turciei face apel la bunăvoința românilor: Turcii afectați de cutremur au nevoie de ajutor să facă față frigului

Ambasada Turciei face apel la bunăvoința românilor: Turcii afectați de cutremur au nevoie de ajutor să facă față frigului

Virgil STOIAN 10 februarie 2023 | 21:35 1237

Ambasada Turciei la Bucureşti a făcut, vineri, apel pentru donarea de corturi de iarnă, radiatoare, pături şi generatoare. Oficialii turci mulţumesc echipelor româneşti care intervin în provinciile afectate şi care până acum au salvat de sub dărâmături cinci persoane.

Ambasada Turciei face apel la bunavointa romanilor: Turcii afectati de cutremur au nevoie de ajutor sa faca fata frigului

”Mulţumim echipei de salvatori români pentru eforturile susţinute! Fiecare viaţă salvată ne bucură enorm şi ne dă speranţă în continuare”, au transmis, vineri, oficialii Ambasadei Turciei la Bucureşti.

Aceştia au mulţumit şi celor care s-au implicat pentru ajutorarea sinistraţilor şi au fpcut donaţii.

”Vă mulţumim pentru sprijinul acordat până în prezent campaniei noastre de ajutorare. Am aprecia în mod deosebit ca, începând de astăzi, din lista comunicată anterior, ajutoarele prioritare să fie cele specificate mai jos.

- Corturi de iarnă

- Radiatoare

- Pături

- Generatoare”, au mai transmis oficialii.

Până acum, echipele de salvatori români care intervin în cele zece provincii afectate de cutremuril de luni au salvat cinci persoane.

Bilanţul deceselor a trecut de 22.700 în Turcia şi Siria, mii de persoane fiind în continuare date dispărute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da este pe Aurel Vlaicu, la Romtextil.
0
3
unde putem ajuta/contribui cu paturi noi ? e un sediu stabilit undeva ?
1
2
Ne mai plictisiti mult cu Turcia? Sunt zeci de milioane in tara aia, mai da-i in plm odata si lasa-i sa crape, s-a razbunat Allah pe ei.
25
9
nici replica nici noi nu putem sa ajutam cum ar putea statul sa ajute. Da la noi cu cine ? Cu analfabetii ciuca si ciolanu ??? Sau cu iinfractorii din parlament ???
3
4
Suntem doi pești celebri din Cernavodă și vrem sa facem donații. Ne dam femeile la produs in Turcia că în Germania le a luat un rand după pielea cariciului la nemți.O sug fetele veritabil de frumos de zici ca,canta la cimpoi cu gușă.
2
3
Unde putem da ajutoare din cele cerute? Poate Replica se implica si ne comunica unde se pot da sau trimite astfel de ajutoare.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510