REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
16.4° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Ambasadorul Irlandei în România, vizită la Constanța

Ambasadorul Irlandei în România, vizită la Constanța

A.F. 16 mai 2024 | 19:31 443

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, a primit astăzi vizita onorantă a Excelenței Sale domnul Brendan Ward, Ambasadorul Irlandei în România, alături de Raluca Curelea, președinte RIBA (Romania Ireland Business Association) și Alexandru Aionițoaei, manager pentru România al agenției Enterprise Ireland.

Ambasadorul Irlandei in Romania, vizita la ConstantaRaluca Curelea, Brendan Ward, Ionuț Rusu, Alexandru Aionițoaei
 
Aflat la început de mandat diplomatic, Brendan Ward s-a arătat interesat de dezvoltarea legăturilor economice dintre firme irlandeze și constănțene, organizând în acest sens un eveniment de interconectare cu mediul de afaceri local. Scopul oaspeților este să înțeleagă cultura locală și să construiască oportunități de colaborare în diferite domenii, de la comerț, agricultură și activități portuare, la educație și cultură. 

Ambasadorul Irlandei in Romania, vizita la ConstantaBrendan Ward, Raluca Curelea, Ionuț Rusu
 
În cadrul întâlnirii, viceprimarul a transmis oaspeților întreaga sa deschidere de a susține atragerea unor investiții irlandeze la Constanța, deoarece orașul are nevoie de investiții străine, în special în parcuri industriale. S-a discutat despre universitățile din municipiu care pregătesc foarte bine absolvenții în multiple domenii și care pot fi forța de muncă necesară pentru afacerile irlandeze, dar și despre încurajarea învățământului dual, un proiect important al municipalității, alături de partenerii săi instituționali.

Ambasadorul Irlandei in Romania, vizita la ConstantaBrendan Ward, Ionuț Rusu
 
De asemenea, Ionuț Rusu a vorbit despre numeroasele investiții care se realizează în Constanța, atât în infrastructură și mobilitate urbană, cât și în ceea ce privește transformarea Constanței într-un oraș mai verde pentru locuitorii ei.
 
Oaspeții au fost invitați să profite de multitudinea de evenimente pe care le organizăm în perioada 17-21 mai 2024, cu ocazia Zilelor Constanței.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275