REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
27.1° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Ambasadorul Republicii Slovenia, în vizită, la Constanța

Ambasadorul Republicii Slovenia, în vizită, la Constanța

A.F. 5 iulie 2024 | 16:33 325

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a primit astăzi vizita de curtoazie a Ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Republicii Slovenia în România, Excelența Sa Robert Kokalj.

Ambasadorul Republicii Slovenia, in vizita, la Constanta
 
În debutul întâlnirii, s-a discutat despre importanța strategică a orașului și județului Constanța și colaborarea țărilor noastre în cadrul NATO, dar și în alte domenii relevante.
 
Primarul Chițac a prezentat distinsului oaspete viziunea echipei sale în ceea ce privește dezvoltarea orașului și oportunitățile economice existente aici. Acesta a subliniat faptul că municipalitatea are ca prioritate atragerea de investiții străine, poate chiar din Slovenia, deoarece Constanța are resurse și numeroase atuuri pentru potențiali investitori.

Ambasadorul Republicii Slovenia, in vizita, la Constanta
 
Excelența Sa domnul ambasador Kokalj a propus o serie de colaborări pentru perioada următoare, printre care organizarea unei vizite de informare la Constanța a unor tur-operatori din Slovenia, pentru a crește numărul turiștilor sloveni care vizitează regiunea noastră, organizarea unor evenimente culturale comune, cooperarea academică în domeniul maritim, precum și stabilirea unor relații de cooperare ale municipiului și portului Constanța cu orașul Koper, cel mai mare port comercial al Sloveniei, situat pe coasta Mării Adriatice.
 
La finalul vizitei, s-a convenit ca din toamna acestui an să fie demarate unele dintre proiectele menționate mai sus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516