REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.3° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
17.3° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam, în vizită de lucru la Primăria Constanța

Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam, în vizită de lucru la Primăria Constanța

Mirela PASCAL 26 iunie 2024 | 11:28 508

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a primit marți, 25 iunie, vizita Excelenței Sale domnul Do Duc Thanh, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România.

Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam, in vizita de lucru la Primaria Constanta
 
Ambasadorul participă în această perioadă la evenimentul Maritime Business Week, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură din Constanța. În acest context, Excelența Sa a dorit o întâlnire cu primarul municipiului Constanța pentru a discuta despre oportunitățile de cooperare economică, Constanța fiind o zonă de interes pentru Ambasadă.
 
În cadrul vizitei, discuțiile s-au axat pe dezvoltarea cooperării economice dintre România și Vietnam, realizată prin intermediul Portului Constanța, având în vedere importanța strategică a municipiului și județului Constanța pentru schimburile comerciale dintre cele două țări.
 
La finalul întâlnirii, s-a convenit ca în perioada următoare să se pună bazele unei relații de parteneriat între municipiul Constanța și un oraș port din Vietnam, pentru impulsionarea schimburilor economice prin Portul Constanța.
 
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a precizat că un principiu important al viziunii actualei administrații publice locale privind extinderea parteneriatelor externe îl reprezintă stabilirea de relații de colaborare și/sau înfrățire cu orașe din țări cu care România are raporturi de colaborare, iar Vietnamul este unul dintre principalii parteneri economici asiatici ai României, ocupând, totodată, unul dintre primele locuri în rândul partenerilor comerciali din ASEAN.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii spune secretul apei calde ptr ca comunistii au dat caldura si apa calda fara probleme pana in anii 80 si ne-au lipsit de ele doar vreo 10 ani in timp ce psdnl ne tine in avarii la foc automat de 30 de ani mult mai dese de cativa ani iar cetul in care nu s-a investit nimic de 34 de ani e praf si pulbere in conditiile in care nu putem spera la un cet nou mai devreme de 20 - 30 de ani dupa cum se misca ai nostri; sa le dea vietnamezilor sau chinezilor termoficare orasului
1
1
”Fără doar și poate, Vietnam a foat cea mai murdară țară pe care am vizitat-o până la acel moment (între timp am mai fost în Cambodgia, unde e cam tot așa). Deci, dacă ai o toleranță redusă la gunoi, poluare sau mizerie de orice fel, Vietnam nu e tocmai pentru tine. ” Acesta este un citat de pe un site de turism. Ne potrivim cu ei: mizerie si saracie, ca si in Constanta. Adica ceea ce ii place lui Vergil...
0
2
ce fericiti sunt cei doi comunisti din poza. zici ca s-au intalnit doi vechi tovarasi!
2
1
chitac are viziuni sau vedenii? ce colaborari, ce firme straine si-au deschis afaceri la cta? macar o popota!
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279