REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Amber Heard anunţă că a semnat un acord pentru a pune capăt disputei sale judiciare cu Johnny Deep

Amber Heard anunţă că a semnat un acord pentru a pune capăt disputei sale judiciare cu Johnny Deep

Valentina CAMARA 20 decembrie 2022 | 00:00 601

Actriţa Amber Heard a anunţat luni că a semnat un acord pentru a pune capăt procedurii de recurs în cadrul procesului intentat pentru defăimare în Statele Unite fostului ei soţ, Johnny Depp, informează AFP.

Amber Heard

"După o îndelungată reflectare, am luat dificila decizie de a încheia un acord", a scris actrița pe rețele, fără să precizeze termenii financiari ai acordului.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a făcut iniţial recurs la verdictul pronunţat în luna iunie, care o condamna să îi plătească despăgubiri de 10 milioane de dolari fostului ei soţ, care, la rândul lui, trebuia să îi achite despăgubiri de 2 milioane de dolari.

"Am luat această decizie după ce mi-am pierdut încrederea în sistemul judiciar american, în cadrul căruia mărturia mea publică a fost utilizată ca o formă de divertisment şi a dat apă la moară reţelelor de socializare", a declarat actriţa americană. Bătălia judiciară dintre cei doi foşti soţi a avut la bază un editorial publicat în The Washington Post în 2018, în care Amber Heard s-a descris drept "o personalitate publică reprezentând violenţele conjugale", fără să îl numească în mod expres pe soţul ei din acea vreme.

Afirmând că acel text i-a distrus reputaţia şi cariera, Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, a dat-o în judecată pe fosta lui soţie într-un proces în care starul hollywoodian a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Amber Heard a contraatacat şi a deschis un proces în oglindă, solicitând despăgubiri cu o valoare dublă.

După cele şase săptămâni de dezbateri, juraţii de la Tribunalul din Fairfax, un oraş de la periferia Washingtonului, au ajuns la concluzia că cei doi foşti soţi s-au defăimat reciproc, dar au estimat că prejudiciile suferite de Johnny Depp erau mai mari.

Procesul, ultra-mediatizat şi difuzat în direct de posturile TV americane, a fost urmărit de milioane de telespectatori din lumea întreagă şi a provocat un val de mesaje ostile la adresa actriţei Amber Heard pe reţelele de socializare, potrivit agerpres.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
don't stick your di ck in crazy
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016