REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ambulanță răsturnată după impactul cu un automobil

Ambulanță răsturnată după impactul cu un automobil

Virgil STOIAN 25 februarie 2023 | 12:47 2335

Un impact puternic a avut loc astăzi între o ambulanță și o mașină, către Pasajul Unirii, în București. În ambulanță se afla o tânără care necesita să ajungă la spital după ce tocmai fusese victima unui accident rutier.

Ambulanta rasturnata dupa impactul cu un automobil

Mașina care a lovit ambulanța astăzi în București era condusă de un tânăr. Acesta a spus că nu a văzut în timp util ambulanța. El a încercat să frâneze însă nu a reușit să evite impactul.Acesta a fost unul puternic pentru că ambulanța a fost răsturnată pe o parte. Traficul în zona Pasajul Unirii, unde a avut loc accidentul, a fost restricționat în zonă.

Pacienta care se afla în ambulanță și trebuia să ajungă la spital a primit imediat ajutor după impact. Aceasta a fost redirecționat la o altă unitate medicală.

Acum, autoritățile încearcă să elibereze zona și să fluidizeze traficul. Se va face o anchetă pentru a identifica persoana vinovată de accident. Atât șoferul cât și celelalte persoane implicate în accident  sunt stabile din punct de vedere medical.

"În jurul orei 11:25, conducătorul unei ambulanțe SABIF care se deplasa pe Bd. Dimitrie Cantemir către pasaj Unirii, având în functiune semnalele acustice și luminoase, la intersecția cu Bd. Mărășești a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe lateral", au transmis autoritățile.

Se pare că în ambulanță se afla o tânără de 17 ani, care fusese victima unui alt accident rutier. Pacienta era transportată de la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" către altă unitate medicală, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta da noroc.in cateva minuta sa fi victima a2 accidente rutiere.data viitoare sa nu mai iasa din casa.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510