REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Amendă penală pentru cel care a făcut praf sala de jocuri din Techirghiol

Amendă penală pentru cel care a făcut praf sala de jocuri din Techirghiol

Virgil STOIAN 16 septembrie 2023 | 00:00 2459

În ultima perioadă se discută din ce în ce mai mult despre scoaterea în afara localităților a sălilor de jocuri de noroc. Din cauza pierderilor enorme, foarte multe persoane devin violente. Este și cazul lui Cosmin L., din Techirghiol, care, după ce a pierdut o sumă mare de bani la păcănele, a distrus cinci aparate cu un scaun.

Amenda penala pentru cel care a facut praf sala de jocuri din TechirghiolFoto cu caracter ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, Cosmin L. s-a deplasat singur la sala de jocuri Magnum, din centrul oraşului Techirghiol, unde s-a aşezat la unul dintre aparate şi a început să joace. În continuare, în jurul orelor 04:00, Cosmin L. s-a ridicat de pe scaunul pe care era aşezat, l-a luat şi a început să lovească aparatul la care jucase. În primă fază, picioarele scaunului s-au rupt, dar bărbatul a lovit în continuare aparatul cu şezutul scaunului în monitor, până l-a spart, iar după, a lovit cu şezutul scaunului şi aparatele din stânga şi din dreapta aparatului distrus inițial, le-a spart şi acestora monitoarele. În seara respectivă bărbatul a spart 5  aparate de joc. Potrivit declarațiilor unui martor, inculpatul pierduse o sumă considerabilă de bani, aproape 3.000 de lei şi, fiind nervos că pierde, a afirmat la un moment dat că mai are aproximativ 300 de lei, după care „se va apuca de ele”, referindu-se, probabil, la faptul că le va sparge.

Amenda penala pentru cel care a facut praf sala de jocuri din Techirghiol
Instanța a constatat că inculpatul a acționat cu vinovăție întrucât acesta a avut reprezentarea faptei lui şi a consecinţelor păgubitoare asupra patrimoniului persoanei vătămate, urmărind producerea acestui rezultat prin săvârşirea infracţiunii de distrugere. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Cosmin L. la pedeapsa de 6.000 de lei amendă penală. Sentința a fost dată pe 14 septembrie și nu este definitivă.

Cine este Cosmin L.

Cosmin L. în noaptea de 16/17.06.2017, în jurul orelor 01:00, în urma unui conflict spontan, a agresat fizic o persoană prin lovirea cu o bâtă de lemn peste membrele inferioare în trei rânduri, cauzându-i acesteia leziuni ce au necesitat pentru vindecare circa 60 de zile îngrijiri medicale, și, totodată, prin acțiunea sa și a celeilalte persoane a produs tulburarea liniștii și ordinii publice, creând panică între persoanele care se aflau într-un bar din Techirghiol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca e nevoie de aprobari de la primarie,sau ma insel? Primarii cica muncesc pentru binele comunitatilor care i-au ales,nu e asa? Pai de ce primarii astia nu elimina salile de pierzanie si de incitarea celor fara minte? Parcuri pentru copii nu sunt,sau sunt execrabile ,imputite si periculoase,strazile sunt mai toate pline de cacati,flegme,alte mizerii. Astea sunt prioritatile,nu aprobarea de sali de jocuri in tara asta saraca si plina de indivizi foarte agresivi.
6
1
Ăsta trebuia premiat că a distrus sala de jocuri , în felul ăsta erau încurajați și alții să procedeze la fel și cu puțin noroc poate se mai închideau sin ele că prea multă lume proastă au nenorocit ăștia cu sălile de jocuri de noroc , dar există totuși o speranță , poate se ține de cuvânt Ciolacu și le scoate în afara localităților .
9
0
Bine lucrat ! Corect aplicata amenda ,este mare pacat sa fie distruse sali de jocuri atunci cand si asa sunt prea putine (fata de cate vrem noi idiotii jucatori )
5
1
După distrugere trebuia să ia multi ani de închisoare Majoritatea care joacă la păcanele sânt oameni distruși fără viitor Nimeni nu sa îmbogățit la păcanele ei doar multe muwele Mulți patroni investesc in terenuri fac blocuri vile in toată țara
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510