REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

AMENINȚARE: ‘O să bag CUȚITUL în tine, chiar dacă ești POLIȚIST și mă duc la PUȘCĂRIE’

AMENINȚARE: ‘O să bag CUȚITUL în tine, chiar dacă ești POLIȚIST și mă duc la PUȘCĂRIE’

Replica API 1 iunie 2021 | 22:58 11580

Culior Bratu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce l-a agresat fizic pe Virgil S. în timp ce acesta îşi desfăşura activitatea de instructor auto. Potrivit declaraţiilor victimei, ar fi fost un act de răzbunare, inculpatul fiind oprit de mai multe ori în trafic şi amendat de către Virgil S. care este şi poliţist.

Cum s-au desfăşurat faptele

Potrivit declaraţiilor victimei, în ziua incidentului se afla în maşină, împreună cu o cursantă a şcolii de şoferi unde lucrează, când au fost abordaţi de către Culior Bratu care l-a scuipat pe Virgil S. prin geamul maşinii. Apoi, inculpatul a lovit victima cu pumnul mâinii drepte în față, prin cadrul geamului. Agresorul a încercat să îl scoată din maşină pe poliţist, însă acesta a reuşit să blocheze portierele autovehiculului iar eleva aflată la volan a reuşit să pornească şi să se îndepărteze de inculpat. Virgil S. a menționat că în anii 2010-2011, inculpatul executase o pedeapsă cu închisoarea după ce fusese prins chiar de victimă conducând fără permis.

Victima a fost amenințată cu moartea de frații lui Culior Bratu

Virgil S. a mai declarat că, anterior acestei întâmplări, îl depistase în trafic pe inculpat cu un permis de conducere emis în Italia, care s-a dovedit a fi fals, și de această dată fiind amenințat de către Culior Bratu și de familia sa cu acte de violență. Totodată, polițistul a fost ”sfătuit” de doi dintre frații inculpatului să nu-și mai exercite atribuțiile de serviciu cu familia lor, în sensul că să îi lase să conducă fără permis. Totul a culminat cu primirea unui mesaj în care unul din frații agresorului specifica: ” pentru fratele meu, Culior Bratu, o să bag cuțitul în tine, chiar dacă mă duc la pușcărie”.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că inculpatul nu este la primul conflict cu legea penală, are antecedente penale luând deja contact cu mediul penitenciar, însă pentru aceste fapte s-a împlinit termenul de reabilitare. Instanța consideră că scopul pedepsei și reinserția socială pot fi atinse fără privarea de libertate a inculpatului, și că aplicarea unei pedepse cu amenda este suficientă pentru a corija comportamentul acestuia. Instanța a decis condamnare lui Culior Bratu la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 6.000 lei, reprezentând un număr de 200 zile-amendă înmulțit cu suma de 30 lei corespunzătoare unei zile amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Sentința a fost dată în 26 mai 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puscarie 10 ani, fara drept de a mai conduce asta ar fi valabil si pt astia din conducere confiscata averea pana la rude ce nu isi pot justifica averea
0
0
Asta- treaba, daca justitia in loc sa dea pedepse exemplare da cu suspendare, iar criminalii si violatorii se plimba liberi.
6
0
Cine pl noastra mai e si boschetarul de culior? E vreun smardoi, ca nu am de el in cta. Cacati cu aere de batausi care fug la prima palma
6
0
Asa. Lasa-l liber ca sa omoare. Bravo, Instanta!!
8
1
Politistul si cativa colegi sa le bage cateva gloante in cap recalcitrantilor iar apoi sa-i faca o vizita judecatorului.
19
2
puscaria e casa de odihna iar deligventii sunt beneficiarii dreptului omului ...drept!
22
0
Agresat sau amenintat judecatorul care l a condamnat la inchisoare acum ar fi fost condamnat minim 3 ani cu executare. Dar daca cel amenintat si agresat e un politist care si a facut datoria pedeapsa e doar o amenda. Dezgustat.
40
5
Faptele sunt mizerabile, nimic de zis. Interesant e altceva. Nenea asta e si politist si instructor? Cum vine asta? Are timp de amandoua? Ca altfel se vaita pe toate caile ca ce greu e sa fii politist. Sau era pensionat? Pai astia lasau sa se inteleaga ca se pensioneaza ca sunt rupti de munca si ca sunt complet epuizati.
25
15

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365