REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Amenzi de aproape 50.000 de lei, date într-o singură zi de Poliția Locală

Amenzi de aproape 50.000 de lei, date într-o singură zi de Poliția Locală

Replica API 16 februarie 2019 | 02:35 681

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, joi, 14 februarie a.c., 218 amenzi contravenționale, în valoare totală de 48.326 lei.

Au fost constatate: 27 abateri de la normele legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 18 abateri de la dispozițiile legale privind tulburarea ordinii, liniștii publice și a unor reguli de conviețuire socială, 107 încălcări ale legislației rutiere, 7 abateri de la dispozițiile legale care se referă la consumul de produse din tutun în unitățile sanitare de tip spital, 50 abateri de la normele legale privind obligativitatea deținerii titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 1 abatere de la normele legale privind obligațiile deținătorilor de animale de companie dintr-o rasă canină considerată periculoasă sau agresivă, 7 încălcări ale legislației privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, etc.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"BUNA"politia locala la amendarea babelor cu patrunjel,nu la supravegherea bunurilor oamenilor de la care primesc indemnizatiile .De doua ori in decurs de o saptamana,mi s-a spart autoturismul,si nu pe o alee intunecara ci pe marele bulevard Aurel Vlaicu,pe care ziua,cel putin 3 masili ale politiei locale fac o adevarata promenada,dar care noaptea dorm si ei,ca de aia este noapte...
0
0
Capatana de oaie proasta ... tot capatana de oaie ramane ! Mai orangutanule , politistii locali nu au atributii decat la opriri, interzis si parcari ! Ai vazut Tu repede incadrari gresite , stat la telefon si neacordari de prioritate , sifonule ! SICTIR !
2
1
Cam putine 107 abateri la circulatia rutiera. Pai atatea vad doar eu intr-o intersectie in 5 minute. Nesemnalizare, incadrari gresite, neacordari de prioritate, stat pe telefon la volan, toate astea le vedeti de 107 ori in 5 minute la orice intersectie din Constanta. Slab de tot politistilor si ii auzi pe unii ca persecutati, pe naiba, inchideti ochii prea mult.
1
1
Tanarule, cand o sa ajungi tu la putere, analfabetule, o sa ne fie mai rau decat ne e acum cu Katy la Invatamant. Analfabetilor, voi sunteti constienti ca sunteti prosti? Dar va place sa semnalizati!
4
1
Atentie oa boschetii din polita locala mangalia.Am oprit un minut linga o trecere pietoni,asteptam gagica sa coboare,cind a venit un boschet local si m.a amendat cu 195 lei.I.am zis ca plec imediat,eram in masina,motor pornit,sa.mi dea un avertisment,nimic.Nu mai au bani de salarii si pensii nesimtite si amendeaza fraierii.Pe tiganii care vind tigari dincasa pe str ion creanga,bl c5,parter,nu.i vede nimehi,pw grataragiii dintre blocuri ,taximetristii nesimtiti de la gara si cocalarii din parcarwa lidl,care scoala cartierul la 2 noaptea,nu.i amendeaza.Amendeaza ca astepti pe cineva un minut.huo
4
3
Primul comentator e prostul de Alex ce nu stie exact cati ani are.Statul politienesc ,dictatorial isi forteaza norocul incearca sa mareasca PIBul prin amenzi in dusmanieANAF cu norma de 30% din PIB etc.Dar romanul nu e prost se prinde cand e pesecutat si se exagereaza.Alegem primarul ce promite ca sparge cloaca politistilor locali prezenti daca nu cat mai multi aplicat CVuri in afara sa-si plateasca singuri salariile.Nu sunt indisciplinat dar prea se lucreaza la umilirea celor ce produc!
0
1
Prostii au luat puterea
5
2
alearga precum cainii prin tomberoane in cautarea unui os de ros in speta a unui fraier care a parcat aiurea,dar fraier sa fie ca daca-i vreun seftan se face ca nu-l vede,oricum trebuie sa ai si rabdare pana-ti scrie ipochimenul amenda acesta avand si un mic retard
6
2
o tinere la cum scrii cred ca poti ajunge in justitie ,dar Politia Locala poate sa nu mai trimeata cate 4-5 salariati legati unii de altii mai bine le-ar da si o matura in mana sa faca si ei ceva
4
0
O...la cum scrii tu, tinere, ne asteapta vremuri grele. Nu esti doar tu in situatia aceasta, stai linistit, dar viitorul arata rau de tot.
7
0
Cate amenzi vor fi anulate in instanta?
3
1
Pana nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara noi tineri santem viitoru tari
3
7

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166