REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Amenzi de sute de mii de lei aplicate azilelor din Constanța

Amenzi de sute de mii de lei aplicate azilelor din Constanța

Victor ROTARU 15 iulie 2023 | 14:13 2201

În urma Ordinului emis de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost dispusă organizarea de controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, dar și în centrele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Constanța. În urma controalelor organizate vineri, 14 iulie, au fost aplicate 17 amenzi, de peste 170.000 de lei.

Amenzi de sute de mii de lei aplicate azilelor din Constanta

Sancțiunile au fost aplicate pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu, mobilier deteriorat, lipsa produselor biocide sau manipulare necorespunzătoare a alimentelor.

Centre verificate (Constanța, Mihail Kogălniceanu, Ovidiu, Costinești) - 20 (12 public, 8 privat)
Total beneficiari - 326
Amenzi - 17 (valoare 171.800 de lei) 
Avertismente - 38

Facem precizarea că numărul total al centrelor din raportarea de astăzi cuprinde și obiective deja controlate în zilele anterioare, ca urmare a unor acțiuni realizate de IPJ Constanța, pe linia verificării respectării prevederilor Legii 333/2003 (privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate ce au făcut până acum ?....asistenții sociali au mers la plaja in loc sa stea langa ei
1
0
Ce-au făcut până acum?
4
0
Din cadrul Primăriei Cernavodă va face controale la toți asistenți sociali să vadă cum decurge o zi de munca.Avem sesizări in oraș că există asistenți sociali care nu se prezintă la bolnavi sau care acum pe temperaturi extreme sunt lăsați zile întregi sa sufere.De abia așteptam să îi dăm pe mana justiției din Romania
4
1
Cei cu atributii de control trebuie acuzati de complicitate la rele tratamente aplicate varstnicilor si cu totii sa plateasca si daune persoanelor abuzate. Aaaa, sunt neamurile directorilor angajate pe posturile respective, scuze.
5
0
Dintr-o data s-au trezit toti si hop cu controalele si amenzile pe zile! Pana acum au dormit in ghete iar unii si-au luat ,,dreptul" ani de zile,acum in plina vara a fost nevoie de ordin de ministru ca sa se miste ceva! Nea Predoiu ce facem cu fraudele de la examene? Nu ar trebui sa conlucrati cu oameni din ministerul lui madam Deca,astfel incat la anul sa nu se mai repete situatiile de anul asta? Sau vom asista lavperfectionarea metodelor de fraudare acexamenelor sibiar iesiti sa va scuzati ca au intrat unii cu camere si tehnologie de comunicare ascunsa prin nasturi,butoni,izmene,ochelari etc.Nu este si treaba ministerului condus de Predoiu?
5
2
De ce a mai trebuit un ordin de ministru cand sunt 11 institutii si agentii ale statului cu atributii de control permanente in fisa postului ? de remarcat in tot scandalul asta de cateva saptamani ca nu apar nicaieri marturiile si parerile beneficiarilor constienti despre serviciile primite de la stat sau privat; ei nu au dreptul sa faca o sesizare sau sa-si exprime o nemultumire ? nu intereseaza pe nimeni parerea lor ? copii, batrani, chiar si oameni cu probleme psihice cu care se poate comunica cat de cat; heirupisme fara fond si batista pe tambal ca de obicei ca sa nu aflam adevaruri care ne doare
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677