REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.8° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
22.8° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Amenzi după meciul Steaua-Dinamo. Mai mulți suporteri, duşi la audieri

Amenzi după meciul Steaua-Dinamo. Mai mulți suporteri, duşi la audieri

A.F. 18 aprilie 2023 | 23:26 738

Incidentele dintre suporterii echipelor Dinamo și Steaua au adus amenzi din partea Jandarmeriei. Au fost întocmite nouă acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

Amenzi dupa meciul Steaua-Dinamo. Mai multi suporteri, dusi la audieri

- 6 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive;
- 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri;
- 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 371 C.P., pentru tulburarea ordinii și liniștii publice;
- 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 253 C.P., pentru distrugere.

De asemenea, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, astfel:

- patru sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive;

- şapte sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, au fost aplicate 8 sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la competițiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

Formaţia CSA Steaua a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a.

Reamintim că zeci de suporteri ai echipelor de fotbal Steaua și Dinamo București au intrat în conflict înainte de partida de marți seara, pe stadionul din Ghencea.

"În jurul orei 12:30, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamoviști, veniți pentru amenajarea coregrafiei în stadion. Jandarmii prezenți în zona stadionului au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul. În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secțiile de poliție pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice", a anunțat Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, scrie antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imaginati-va ce umilinta au suferit cimpanzeii ultrasi ai lui DINAMO aseara. Si-au luat bataie de la echipa a 3-a STELEI adica de la "ADIBAS". HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHAH! Nu stiu ce e mai rau pentru Dinamo, faptul ca si-a luat bataie cu 2-0 de la o clona de fotbalisti amatori ai Stelei, anume CSA STEAUA, sau e umilitor ca mai ramane inca un an in liga a 2-a? Exista FCSB (STEAUA ADEVARATA) si FCSB II (echipa a 2-a a Stelei). Iar pe 18 aprilie 2023 "ADIBAS" CSA STEAUA tocmai a batut DINAMO care se pregatea de LIGA CAMPIONILOR si a fost nevoita sa joace cu rezervele si din pacate, nu promoveaza nici anul asta in prima liga. HAHHA! Dati cu fumigene, ba!!!! Sa nu se vada scorul sau clasamentul! Mai multe fumigene! Mai multe!!! Scoteti-le din ccur, de parca nu stim toti ca fix acolo le ascundeti ca sa le bagati pe stadion. Mai bine va apucati toti de facut reclama la VASELINA si poate o puneti si sponsor pe tricouri, eventual puneti pe sigla DINAMO doi caini si o fumigena intre ccururi
11
0
Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie: Imaginati-va ca in fata voastra e huliganul GEORGE SlMlON. Acum dati-i "copy" lui SlMlON si apoi "paste" si multiplicati-l pe GEORGE GHEGARGARA SlMlON! Bun, dati asa "PASTE" de 300 de ori si obtineti 301 huligani SlMlONl din galeriile de "fotbal". Bun, pana aici e totul clar. Si acum, imaginati-va ca fiecare dintre ei se scarpina la subrat cu mana stanga, iar cu mana dreapta flutura o artifica d-aia cu scantei de brad in mana, iar pe gura scot toti in acelasi timp niste sunete de genu: "Hu hu hu haa haaa hahhaahaa huuuu huuu haaaa huuu hu huuuu huu haaa!" V-ati imaginat? Felicitari! Asa arata o grupare de huligani veniti pe stadion la un meci, in 2023... Enjoy!
11
0
CSA STEAUA NU MERITA sa joace in GHENCEA, tot din cauza huliganilor. FCSB ar trebui sa joace in GHENCEA, pentru frumusetea fotbalului romanesc. Pt. ce a fost facut stadionul ala din bani publici si sa joace niste cizme cu huligani precum astia de la CSA sau DINAMO? Sa joace pe camp aia, nu in Ghencea! Lui DINAMO sa nu-i mai fie facut stadionul sau sa se procedeze fix ca la FCSB, sa fie creat alt DINAMO,iar astia huligani sa se duca dracului in liga 3-a cu "dinamul lor original", sa-si dea singuri la gioale si cu praf si fumigene in ochi, ca poate nu mai vad nici ei jucatorii aia PENlBlLl ai echipei lor. Nu se vor mai vedea nici lacrimile din ochii lor de "copii batrani" amuzati de pocnitori, invidiosi ca FCSB joaca unde joaca, iar ei sunt fotbalisti AMATORI si "campioni pe sate".SE UDA gagigile cand ii vad pe ei ce batausi sunt la meciuri,dar femeile lor sunt babardite de "instalator" acasa cand e meci in deplasare! Daca ati stii ce TRUP SI SUFLET isi iau nevestele lor de la instalator
11
0
Dupa ce ca echipele lor joaca in LIGA a 2-a, ba mai mult, nici nu au sanse sa promoveze prea curand, PR0STII mai atrag si atentia asupra lor, sa fie rusinea mai mare. Ca drept dovada, DINAMO E CIUCA BATAII. Nu-mi amintesc sa fi castigat vreun meci in sezonul acela in care au retrogradat. Or fi castigat, dar eu unu nu am vazut. Fotbal nu au jucat tot sezonul, erau jaloane de care se lovea mingea si apoi intra tot in poarta lor. P E N I B I L I! Sper ca DINAMO sa se desfiinteze complet, tocmai din cauza nemernicilor astora de huligani. E cea mai buna solutie! Trebuie sa le desfiintam clubul si am rezolvat. Cea mai eficienta solutie e ca la fiecare bataie d-asta a lor sa fie amendat clubul DINAMO atat de rau, incat sa nu-si mai permita sa plateasca amenzile, sa nu-si mai permita sa plateasca salariile jucatorilor si apoi sa retrogradeze si mai jos si mai jos si mai joc. DOAR ASA ii potolim pe nemernicii astia.Sa aleaga: vor echipa de fotbal sau raman "copii batrani" amuzati de pocnitori?
11
0
Nenorocitii astia sunt niste scandalagii P E N I B I L I fix precum GEORGE ruski SlMlON. Astia ar trebui interzisi PE VIATA pe stadioane. Apoi sa primeasca amenzi enorme, pe care sa nu le poate plati si mai apoi sa fie obligati sa munceasca in folosul comunitatii sau arestati. Uitati-va numai ce face vuvuzeaua Rusiei, GEORGE SlMlON care a fondat grupul de huligani "UNITI SUB TRICOLOR" care s-au batut la ultimele 2 meciuri ale nationalei de fotbal al Romaniei. Pai voi stiti cate calificari la turneele finale a pierdut ROMANIA din cauza nemernicilor astora ca SlMlON si a bannerelor/scandarilor lor RASlSTE? Cand ROMANIA juca meciuri fara spectatori era ca si cum ar fi jucat in deplasare si din cauza asta nu ne-am calificat. Nenorocitii astia sunt platiti precum cei din TRANSNISTRIA de la protestele recente. Sunt platiti sa se ia la bataie cu jandarmii, iar daca isi iau bataie primesc si mai multi bani. Sunt INSTIGATORI folositi pentru DETURNAREA protestelor pasnice, precum la 10 august.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699