REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Ana Mocanu, dansatoarea maneliștilor, și o sexy-blondină, show incendiar la Mamaia

Ana Mocanu, dansatoarea maneliștilor, și o sexy-blondină, show incendiar la Mamaia

Replica API 23 august 2022 | 16:18 4969

Aflată pe litoralul Românesc, Ana Mocanu, alături de o prietenă, a pășit pe plaja milionarilor și a reușit, nici nu era greu, să ”sucească” toate capetele masculine, cu tot cu mințile lor. Ochelarii și i-a plasat pe ochi, părul și l-a prins cu un batic, iar trupul și l-a învelit, dacă se poate spune așa, cu un costum de baie din două piese, albastru, și, foarte important, minuscul, notează cancan.ro

”Diva” de lângă ea, o blondină, incendiară, așa ca fetele, două bombe-sexy, aveau să facă show pe plajă. Momentul mult așteptat s-a declanșat atunci când Ana s-a răsucit în șezlong, apoi s-a ridicat. O palmă pe fundulețul apetisant a întins, mângâindu-se ușor.

Imaginația masculilor începea s-o ia razna. Și a ”lovit”, apoi, blondina. Scenariu simplu, ”piese” de actrițe … Egal rețetă perfectă a succesului pe plajă. Cele două ”prințese” ale nisipului fin de la Mamaia au făcut traseul până la apă și au strâns sumedenie de priviri.

sursă foto: cancan.ro

Nu au băgat de seamă, și-au văzut de ”mersul pe jos face piciorul frumos”. Apoi, de bronzul lor natural, tolănindu-se, încă o dată, în șezlonguri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Armanamea de la stejaru cu nume de cai , mici, cracanati, urecheati se insoara cu verisoarele lor ptr a tine casu urda branza in familie
0
0
Branza mananca makidonii ma incultule
0
0
Comentati ca prostii da sa va duceti la vot sa alegeti idiotilor cum si ce trebuie nu. dar cum vedeti o chizda nu va intrece nimeni. Constanteni carpe.
1
0
Asadar, continuati sa promovati non valoarea si proxenetismul.
0
0
E buna ana maria nu mai fiti labari ca iai manca branza din vagyn
0
0
DAR CU ...BRANSA.. cum stati...fetelor???de atata efort si caldura se acumuleaza...multa ...multa..branza...cum unde???in chilotei...parca miroase de aici...succesuri...la branza...
1
0
Imaginatia masculilor incepea s-o ia razna. Si a "lovit " apoi blondina. Scenariu simplu, "piese" de actrite.. Egal reteta perfecta a succesului pe plaja
1
0
s.a terminat cordezele pe l ume si noi n.am aflat?orice maimuta ce incinge?nu s.au mai vazut b**i si plastice?
0
0
reclame la c***e interlopi si proxeneti .Curvele la c***e trag...Spune mi cui ii faci reclama sa iti spun cine esti...Zdrentele la zdrente trag!
5
0
Le-a bborat Salam pe toate !
1
0
Pentru putin timp in orasul tau, poze reale, confirm cu tatuaj, nu primesc persoane cu bile sau in stare de ebrietate...pwp.
3
0
Suka la baieti !
3
0
Jalnic,manelisti,s....fe,promo?
0
0
Cat luati replica pt promo asta? Mai lasati friptura ca deja unele din colegele de la replica sunt scroafe
1
0
Reclama la tarfe
3
0
G***a face reclama cwrve pentru o friptura moaca.
1
0
o mw i s...ta
1
0
cwrvelor replica!!!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513