REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Ana Morodan, băgată în terapie!

Ana Morodan, băgată în terapie!

Andreea VREJOIU 13 iulie 2023 | 00:00 510

Ana Morodan e hotărâtă să-și schimbe viața! A început terapia anti-depresie! „Contesa digitală” ajunsese sa fie dependentă de pastile antipsihotice! Iată ce meniu i-au prescris medicii pentru „dezintoxicarea” organismului.

Ana Morodan, bagata in terapie!

 Ana Morodan (38 de ani) a intrat la terapie, după ultimele evenimente dramatice din viața ei. Vedeta tv a fost prinsă, de două ori, sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise la volan, a ajuns la Poliție și i s-a întocmit dosar penal.

Se întâmpla în luna martie. Inițial, Ana Morodan, nu a vrut să ofere prea multe detalii despre starea ei, însă, recent, a recunoscut că se luptă cu depresia și stările de anxietate, și că devenise dependentă de pastile antipsihotice.

„Contesa digitală” a decis să-și schimbe total viața, așa că, în prezent, urmează o terapie și un regim drastic de dezintoxicarea organismului, prescris de medici.

Vedeta a detaliat ce anume mănâncă zilnic pentru a-și detoxifia organismul, care are carențe mari în urma cosumului necontrolat de pastile și a unui regim de viață haotic.

„Am intrat la terapie. Îmi încep dimineața cu micul dejun, pe care eu nu obișnuiam să-l mănânc niciodată. Iaurt sau sana, anti stress superfood mix, fulgi de drojdie bio activă, psyilium, miez de dovleac fără sare, semințe chia, semințe de floarea soarelui crude, semințe de cânepă. Toate astea le mixez împreună.

Regimul a fost făcut special pentru mine de doctor Albu, în funcție de carențele pe care le am în organism. Am făcut analize. Mai consum și o lingură de miere pe stomacul gol, asta m-a învățat mama mea, iau o miere cu usturoi negru”, a mărturisit Ana Morodan, pe contul ei de socializare, unde a început să țină mai des legătura cu fanii ei, conform click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati facut si din drogata asta falsa si urlatoare vedeta .
5
0
Lipsa de ocupatie! Sa se marite, sa faca 1-2 copii si sa mearga la munca! Dimineata sa duca copii la gradinita sau cresa si apoi la uzina sau fabrica 8.30 h. Sa vina acasa, sa faca de mancare si apoi sa se ocupe de copii si de barbat-su'.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768